herkese selam.ben savin.yaklasık 7 yıldır motor kullanıyorum.ilk crossla basladım.şimdi bir jinlun 150 maruder sahibiyim.herkese selam.yolumuz açık olsun.bi de toplantılarınız ya da haftasonu eğlenceleriniz yok mu???
herkese selam.ben savin.yaklasık 7 yıldır motor kullanıyorum.ilk crossla basladım.şimdi bir jinlun 150 maruder sahibiyim.herkese selam.yolumuz açık olsun.bi de toplantılarınız ya da haftasonu eğlenceleriniz yok mu???
savin bak bu çiçekler sana .. aramıza hoşgeldin .. her türlü eğlence ve aktiviteleri bu siteden takip edebilirsin .. doğru seçim yaptın ..
Uzay H
A RH (+)
Honda SW 400
savin hoşgeldin ..... gerçi bu sitede bayanlar kadar fazla hoşgeldin alamazsın ama tek kusuru sitemizin budur inan.... başka konularda ayırım olmaz dostum
Hoşgeldin
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
savin, hoşgeldin toplantı, eğlence bu sitenin genel prensibi zaten zaman içinde göreceksin
GÖZLERDE YAŞ YOKSA RUH GÖKKUŞAĞINA SAHİP OLAMAZ
Hoşgeldin SAVİN
[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="4"][B][B][B][B][COLOR="Red"]''GÖKYÜZÜ HER YERDE MAVİ´DİR''[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/SIZE][/FONT]
Hoşgeldin Savin,
Biraz tanıtır mısın kendini? Nerede oturuyorsun.?
Sadobey
Arkadaşım aramıza hoşgeldin
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin.
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Hoşgeldin motordaşım
yol bir yere gitmez o bir durma biçimidir,
yaşamak hızlı bir ölme biçimidir.
hoşgeldin savin kardeş demir seninki 150 cc jinlun, motordaş oluyorsun benimki 250 cc
ben ne oluyorum motorbaşmı
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)