ben de yeni üyeyim. herkese merhaba
ayca81, aramıza hoşgeldin kendinden biraz bahsedersen tanışıp kaynaşmak daha kolay olur kanısındayım
Hoşgeldin...
Aramıza hoşgeldin teror'ünde dediği gibi biraz daha kendinden bahsedersen iyi olur...
hoş bulduk istanbul da yaşıyorum su an calışmıyorum
aslında anlatıcak fazla bi şey yok
ya biraz hızlı bi giriş olucak sanırım ama benim size sormak istediğim bir şey var.
istanbul avrupa yakasında motor aksesuarları nereden bulabilirim.
eldiven, mont, v.s. ama fazla tuzlu olmaması lazım
yardımcı olursanız cok sevinirim
valla aksesuar konusunda çeşit ve fiyat açısından seçeneği en çok olan yer sirkecidir sirkeciye bakmanda fayda var
Hoşgeldin, ilk olarak forumda ard arda msj attığın zaman flood olarak nitelendirilip silineceği için bir önceki mesajını sağ tarafta bulunan "Değiştir" butonuna basarak ekleneni yapabilirsin. Diğer konuda ise arkadaşlar yardımcı olacaktır sanırım ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
eğer cok fazla olmıycaksam sirkecide tam olarak neresinde bulabileceğimi söyleyebilir misin teror?
Hoşgeldin,
Eminönü, Sirkeci.
Ayça Motorun var mı?
Sadobey
ayca81, sirkeci garın karşısındaki ışıklardan karşıya geçiyosun sokaktan gir yaklaşık 20 m ilerde dükkanları görürsün çok bilindik biyer hatta köre sorsan kör bile gösterir diyebilirim umarım anlatmayı becerebilmişimdir biraz anlatma özürlüyümdürde
cok teşekkürler hepinize. maalesef benim yok erkek arkadaşımın var. zaten ona hediye almak için araştırıyorum
bu gidişle sayesinde motor manyağı olucam
bu makineler ilgilendikçe daha cok hoşuma gitmeye başladı
erkek arkadaşını tebrik etmek lazım biz kendi aramızda buna zehirlemek diyoruz motosiklet sevdası başka bir duygudur önemli olan bu duyguyu tadabilmek işte fenamı sende erkek arkadaşın sayesinde bu duyguyu tadıyorsun herkeze nasip olmaz dimi ama
teror, zehir kötü birşeydir ve dozajına bağlı olarak ölüme sebebiyet verir zaman içerisinde, bence buna zehirlemek değilde adrenaline bağlamak demek daha doğru olur ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
MeTaL, dostum kesinlikle haklısın yanlız bunu ben değil çevremdeki insanlardan vede bu siteden duymuştum ve bu yöntemle benim hanımıda ikna ettim ama burdaki zehir kafaya almak,ikna etmek yada kanına girmek manasında sölendiği için sağlığa bir zararı yok diye düşünüyorum
Hoşgeldin. Y a ne iyi kız erkek arkadaşına hediye olarak aksesuar alıyor. Bizim hanım elinden gelse motoru yakacak
yol bir yere gitmez o bir durma biçimidir,
yaşamak hızlı bir ölme biçimidir.
yok yok sevdim ben bu motor işini
sizlerin bu kadar sıcak kanlı karşılıycanı tahmin etmiyodum
hani motorcular biraz sert görünür ya ....
siz motor hastası olduğunuza emin misiniz?
ayca81,
hoşgeldin.
Bari ben senin soruna bi cevap yazıyım : www.gencmoto.com
bir de sirkeci, oraya git birçok mağaza var. Sirkeci de sor herkes gösterir.
hoşgeldin ayça, bu nicle, 50 msj garanti ederim...
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)