merhaba arkadaşlar... 40 mesaj yazdım ama kimse git oraya kendini tanıt falan demedi. motorum yok, olacak ama. ehliyetim de yok (B var sadece), o da olacak. ruhum var ama
merhaba arkadaşlar... 40 mesaj yazdım ama kimse git oraya kendini tanıt falan demedi. motorum yok, olacak ama. ehliyetim de yok (B var sadece), o da olacak. ruhum var ama
puhahahahha
günaydın,günaydın hayırlı sabahlar.derin dalmışınız,e bizde uyandırmayalım dedik
Olsun geç olsun güç olmasın değişiklik olmuş Hoşgeldin kelimesi ne kadar doğrudur bu durum için bilinmez ama sen genede HoŞgElDiN
watercolours, öncelikle hoşgeldin, demişsin ki :
eskiden buralarda "prometheus" diye bir arkadaş vardı, o kalsaydı en fazla üçleyebilirdin.40 mesaj yazdım ama kimse git oraya kendini tanıt falan demedi
Hoşgeldin İnşallah en yakın zamanda ehliyet ve motor sahibi olmak nasip olur.
Sadobey
herkese teşekkürler
@ledo
merak ettim şimdi prometheus'u.
@Sadobey
imzandaki cümle bana raikkonen'i hatırlattı, hüzünlendim
hosgeldin watercolours
guzel nick
one life. live it.
teşekkürler Sophie, nickimi çok severim ben, beğenilince daha da severim bu arada, sen de yenilerdensin herhalde. senin de 40 mesajın olmadan sana da hoşgeldin diyelim.
dogru ben de yeni sayilirim, istanbul grubu ile bir geziye ve MotoGP'ye gittim... henuz motosikletim yok... Ehliyet ve ruh durumlari ise senin tanisma mesajindaki ile aynı
one life. live it.
ben motogp'ye gitmek isterdim ama ankara'da olduğum için gidemedim. ama ankara'da olmama rağmen f1'e gitmiştim, hem de koşa koşa
sanırım buradan yeterince istemedigini anliyoruz Istanbul icin bir sonraki sansin Nisan 06 gercekten cok zevkli
one life. live it.
yok istedim ama mümkün olmadı. f1 için hani bir şekilde tesadüf imkan olmuştu (yalan , şartları zorladım). nisan 2006 için şu an birşey söylemek zor, duruma bağlı.
burayı da sohbet odasına çevirdik. birileri kulağımızdan çekmese bari
Hoşgeldin ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
watercolours, hoşgeldin.
gaza gelme;kaza gelmesin
cinsiyetim bayan desem daha mı çok hoşgeldin tebriği alırım acaba? :D
teşekkürler motorinn. cinsiyetim bayan desem daha mı çok hoşgeldin tebriği alırım acaba? :D
not: yanlışlıkla çift mesaj yazmışım. benden hemen sonra da arkadaş yazdığı için silemiyorum. kusura bakmayın. yukarıdaki cümlemi de ciddiye almayın. bayan değilim
» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
Altalta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood oldugu için yasaktır. Aklınıza sonradan bir şey gelirse postunuzun altında cevap yoksa önceki mesajınızda DEĞİŞTİR butonuna tıklayarak o mesajınıza ekleme yapınız... Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklastırılır...
» Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
» Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
» Şikâyetler için... info@motosiklet.net
************** Site Yöneticisi: BBRR **************
Hoşgeldin
yol bir yere gitmez o bir durma biçimidir,
yaşamak hızlı bir ölme biçimidir.
watercolours, hoşgeldin.Burda cinsiyet önemli değilki iki teker ruhu karşılıklı saygı sevgi ve güven önemli bilmem understand ettirebildimmi
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)