şaka yapıyorum tabii ki, yoksa motorcu ruhu olduktan sonra erkek kadın ne farkeder? :D hoşgeldin diyen herkese tekrar teşekkürler :D
şaka yapıyorum tabii ki, yoksa motorcu ruhu olduktan sonra erkek kadın ne farkeder? :D hoşgeldin diyen herkese tekrar teşekkürler :D
hoşgeldincinsiyetim bayan desem daha mı çok hoşgeldin tebriği alırım acaba? :D
ama farketmez
Forum Kurallarını nı okumanı tavsiye ederim böylece ileride doğması muhtemel hataları oluşmadan yoketmiş olursun
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
evet bayan olsaydınız daha çok ilgimi çekerdinizwatercolours adlı üyeden alıntı
biraz kendinizden bahsedermisiniz adınız ne ne iş yaparsınız kaç yaşındasınız ankara nın neresinden eheh eheh ehe
senin topic ini de şişirelim biraz
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
olmaz, olamaz. sabotaj ya resmen. ankara mı demişim? değil değil. öylesine yazdım onu.
senin de vardır elbet topiğin.ne yazacam diye de bekliyon di mi?
May the Force be with McLaren Mercedes
yooooo benim topic im kitli ki hiç bişey yazamazsın
gördüm, kafadan girmişsin zaten. sen mi kilitlettin. helal valla. hemen gidiyoruz buradan, kendi topiğimi kilitlettirmem.
ya gidelimde tarihin tozlu sayfalarına karışsın demi yok öyle şey ben burda olduğum sürece GÜNCEL kalcak bu topicwatercolours adlı üyeden alıntı
forumun geyik ruhlu arkadaşları bakın burda bi tanışma başlığını kilitlemek zorunda bırakacaksınız bizi hadi bakim geyik kafeye
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
hoşgeldin
biraz geç dedim ama, yeni farkettim...
baba al bi ehliyet ya bi olay oluyo haklıysan bile hakkını arayamıyorsun ilk fırsatta edinsin herkes
hoşgeldin
önemli olan ruh zaten. içinde motorcu ruhu varsa ehliyette alırsın motor da alırsın. istediğin olur inşallah...
hoşgeldin ylmzzz
water hoşgeldin aramıza. bende yeniyim.umarım sende ulaşabilirsin istediğin motora.
işallah sitede kalıcı olursun.
inşallah sitede kalıcı oluruz
vlad hadi dayanamamışın yine
ortamı çok sevdim. kalıcı olurum inşallah arkadaşlar. çok sıcak ortamınız var, okudukça okuyası geliyor insanın
tamam hadi, rahat bırakın topiğimi.
Sen, benim eski küflenmiş topic'lerimi rahat bırakıyormusun?watercolours adlı üyeden alıntı
al sana bi hoşgeldin de benden
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
karışıklık olmuş heralde
aramıza hoşgeldin watercolours
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
zuhahahhah
water: önce nereye yazması gerektiğini bilmeyen insan
tekrar hoşgeldin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)