Hoşgeldin
Hoşgeldin aramıza...
Bayanların da yollarda boy göstermesi özellikle iki teker ile.... süpersiniz yaaa.
Nice korkak adamlar varken ve hele hele siz manyakmısınız motora biniyorsunuz gibi korkak ve pasif durum sergilerlerken sizlerin motor sevginiz bana mutluluk veriyor...
Regal Raptor
DADYW
DD250E-9
34 SIU 67
womanrider sorumu cevaplama inceliğini gösterdiğin için tşk ben de 33 yaşındayım ama hiç göstermiyorum.
womenrider İzmir de olsan sen de katılırdın şimdi yol yapmak için İzmir tayfasıyla buluşmaya gidiyorum.
selam ve saygı
şuan yolda olan izmir tayfasına selamlar ve sevgiler keyifli sürüşleeeeeeeeerrrr
kafayi taktiğina bak. her makina ile teker olur. baktın o dikilmiyo , sen çek. isterse gelmesin.
at sahibine göre kişner demişler.
Hoşgeldin aramıza.
´Gerçekci ol imkansızı iste´ CHE
Hosgeldin womanrider
Dvorak << O Bir Idol !
hoş geldin tubiş kazasız belasız mutlu bi motor hayatı dilegiyle
sende benim gibi yenilerdensin galiba doğru adrestesin hoşgeeeeeeeeellllllllllddddiiiiiiiiiiiikk iyiki geldik
...............
allah allah ben bunu nasıl atlamışım ya worider hoşgeldin biraz daha kendini tanıtırmısın
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
aferin, iyi ki yazdık ha. hemen hortlat
May the Force be with McLaren Mercedes
olsun be x...x ne demiş atalarımız geç olsun güç olmasın wtrclrs da olmasa hiç haberin olmıcak tanışmadan tanıtıym bari yaşımı biliyosunuz ist.dayım çalışıyorum sizinle tanıştığımdan beri msn.e fazla ilgi gösteremiyorum seviyorum siziiiiiii varmı merak ettiğin başka bişey cvp yazıyım hemen
...............
aramıza hoşgeldin ama senin gibi cici bir kıza hiç yakışmamış o avatar
bilgiler için teşekkür ederiz
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
aramiza hosgeldin motosiklet baska tutkudur bilmeni isterim bir tabir wardir kaba etin koltuga degdigi zaman bi daha kopamazsin
nası ya.sen hoşgeldin abi.womanrider kasımdan beri burda.ayrıca kendiside motor kullanıyor.biliyo yani motorun zevkini
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)