Hoşgeldin ...
Hoşgeldin ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
hoşgeldin arkadaşım ben beylerbeyindeyim sen??
Acımadıki, acımadıki
tekrar hoşbulduuuuk ilk motor maceram pek hoş diil kavacıktan aldım motoru bağlarbaşına gidiyorum herşey iyi güzel derkeeeeeeeeeen ilk virajda solak arkadaşınız sağa dönmeyi beceremedi ve direk karşı şeride geçti.allahtan karşı şeritteki araç sürücüsü yavaştıda bi kaza yaşamadık.ama bilesinizki bu ufak tefek olaylar beni yıldırmayacak hedefim tek teker üstünde kalmayı başarmak tabi motoru büyütünce
Vay be... Hedef büyütmek diye ben buna derim...hedefim tek teker üstünde kalmayı başarmak tabi motoru büyütünce
Bence küçük motorla bir dene hiç olmazsa zarar ziyan meselesi küçük olur..
Hayat hoştur, gerisi boştur
Al motorunu her yerde koştur
zat150yle tek teker üstünde gidilirmi arkadaşlar yada ben bunu başarabilirmiyim cvb.ınız ok se hemen çıkartıyım motoru ve denemelere başlıyım
Sen bunu başar ben şapkamı çıkartıyorum .. :
Uzay H
A RH (+)
Honda SW 400
peki başarı ihtimali hakkındaki düşüncen ne olmayacak bişeyse uğraşmıyım boşuna şapkayı çıkartan ben olmıyım
Sağa yatmak yerine direkt karşı şeride geçen bir bayan böyle bir acemilikle bunu yapıyor ve utanmadan burda bizlerle paylaşıyorsa başarı ihtimali önümüzdeki 10 sene için % 0 dır
Uzay H
A RH (+)
Honda SW 400
evet acemiyim ve bundan gurur duyuyorum ayrıca utanıcak bişeyde yapmadımki kursum sağolsun öğretmedi hiçbişey nerden bileyim dönüşlerde dönüş tarafına yatılacağını sen geç dalganı yinede verdiğin ipucu için teşekkür ederim
Bunun adı Latife başka bişey değil .. Kazasız belasız günlerde kullanman dileğiyle cnm ..
Uzay H
A RH (+)
Honda SW 400
Arkadaşım aramıza hoşgeldin
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. 8-)
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
hoşbulduk arkadaşım site süper herkese tşk kuralların hepsinide okudum hiç merak etmeyin sevgileeeeeeeeerrrrrrrr
hem motorcu hem fenerli. olabilecek en iyi kombinasyon. trabzon maçına gidiyorum. sende şans dile. ŞAMPİYON.
Dikkatli sür.
bol şans demek isterdim biraz geç kaldım bende maçı ekrandan izleyebildim hayatımızdan şampiyonluk ve motosikletimiz eksik olmasın herkese ii geceler
hoş geldin arkadaş , tekerin düz bassın sorulmaz ama merak ettim napçan yaşın kaç senin?
teşekkür ederim piyade ben 25 yaşındayım ama hiç göstermiyorum valla
hoşbulduk fantom sende yenisin galiba site nasıl ama süper dimiiiii
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)