hoşgeldiniz
hoşgeldiniz
müzisyen agırsiklet şampiyon
hoşgelmişin.
2008.CBR.125-2006.CBR.600F-Arkası seneye...
Hoşgeldin..Bu arada motorun rendi gözümü aldı..
' [B][U]2011[/U][/B]
..Loading.. ::157::
mertyagci,mzcı ,mus2aktas
hoşbulduk arkadaşlar teşekkürler saolun..
emrt Hoşgeldin..Bu arada motorun rendi gözümü aldı..
Hoşbulduk saol kardeşim... Bu rengi bulmak için çok çaba gösterdim valla ama değdi..
Hoş geldin kardeşim seni gezilerde olsun buluşmalarımızda olsun aramızda görmek isteriz.Bizim hemen hemen her hafta buluşmalarımız oluyor .Konu dışında mt tükkan var oradan takip edebilirsin.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
h.g. aramıza abi tekerrin düz bassın viraj hariç
[B][I]Dört teker bedenimi İKİ TEKER RUHUMU TAŞIR..!:[/I][/B] rahmetlinin sözü
korkut 250 Hoş geldin kardeşim seni gezilerde olsun buluşmalarımızda olsun aramızda görmek isteriz.Bizim hemen hemen her hafta buluşmalarımız oluyor .Konu dışında mt tükkan var oradan takip edebilirsin.
Hoşbulduk teşekkürler... Vallaha mümkün oldukça beni gezilerde görürsünüz emin olun... Cebimin zengin olduğu her hafta birlikteyiz merak etmeyin..
Akileos hoşgeldin kadir .....
Hoşbulduk abim eyvallah saol..
willy_chorluh.g. aramıza abi tekerrin düz bassın viraj hariç
Hoşbulduk kardeşim aminnn cümlemizin...
aramıza hosgeldın bu arada ılk gezın sıle olsun konusalım olmassa bulusalım beraber kacarız ama bana ayak uydurcaksın ole basmak gazlamak yok :D
aramıza hoşgeldin
Hayırlı olsun arkadaş.
Motosiklet güzel, giysi uyumu, kask rengi uyumu güzel.
Dizlik de kullanıyorsan ne ala.
Kazasız güzel sürüşler diliyorum.
Gönül ne gezi ister, ne dernek şahane;
Gönül iki kalıcı dost ister, motosiklet bahane.
StoneOfDeatharamıza hosgeldın
Hoşbulduk Aydın saol bahtsız kardeşim benim..
C-4 aramıza hoşgeldin
Hoşbulduk teşşekürler saolun..
serdar23_BilgemHayırlı olsun arkadaş.
Motosiklet güzel, giysi uyumu, kask rengi uyumu güzel.
Dizlik de kullanıyorsan ne ala.
Kazasız güzel sürüşler diliyorum.
Hoşbulduk çok teşşekürler saolun... Tam takım olmadan olmaz tabi.. Bu iş şakaya gelmez tedbirimizi alalım takdiri allah'a bırakalım.. ;)
hoş geldin motorda konuşuyor ;)
aramıza hoşgeldin kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle iki şeyi söyledemeden edemeyeceğim 1) başlığı okuduğumda nedense aklıma turnçgiller geldi gülümsedim bi an
2) ateş kırmızı çok yakışmış
[B][I][COLOR="Magenta"]I've become so numb , i cant feeL you theree.. [/COLOR][/I][/B]::xblink::::comico::
aktör56 hoş geldin motorda konuşuyor ;)
Hoşbulduk motorum adınada çok teşşekkürler..
AnqeLaaramıza hoşgeldin kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle iki şeyi söyledemeden edemeyeceğim 1) başlığı okuduğumda nedense aklıma turnçgiller geldi gülümsedim bi an
2) ateş kırmızı çok yakışmış
Hoşbuldum saol Angela.. Güzel benzetme sonuçta motorda bir hastalık o yüzden öyle yazdım.. Kırmızıyı bende çok severim özellikle bu rengi aradım..Ayrıca teşekkürler... ;)
hoş gelmişen motrund yakıyoo
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
Hoşgeldin kadirarseven.
Hoşbulduk arkadaşlar teşşekürler saolun...
hoşgeldin
Hoşbulduk saol apocalypse35 ...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)