(...........................)
(...........................)
şimdiden ne istediğine karar vermiş olman güzel.şimdiden hayırlı olsun
hoşgeldin
kardişşşşşş hojgeldin.hele gurban şantiyene gurban oluram ben seniggnn
takavci, aramıza hoşgeldin
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
sende hoşgeldiiiiin en kısa zamanda motosiklet sahibi olman dileğiyleee
selam hoşgeldin ....
çok doğru bir karar yani ilkönce ehliyet sonra motor .. hayırlısıyla motorlar ehliyetten sonra hadi bakalım bende bekliyorum gel 7 ocak gellllllllllllll........
takavci hoş geldin motorun olması önemli değil iki teker ruhun yeter bende adanalıyım yardımcı olabileceğim bir şey varsa elimden geleni seve seve yaparım
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
Buraya gelmekle hayatının en doğru şeyini yaptın .. Hoşgeldin ..
Uzay H
A RH (+)
Honda SW 400
Selam Takavcı... Beni izle hem anacığının gönlünü yaparsın, hem ehliyet alırsın, hem motor alırsın, hem de bu dünyadan zevk alırsın...
Motor almanın
1. şartı evliysen hanımının bekarsan anacığını rızasını almaktır.
2.şart bu siteyi kanun hükmünde belirleyip her konuyu takip etmendir. Ne istersen sor... Her konunun bir uzmanı var. Ve yardımcı olmaktan zevk duyuyorlar.
3.şart; asla A2 ehliyetin olmadan motorlanıp yollara düşme...
4.şart; A2 aldıktan sonra önce kask sonra motor adımını at..
5.şart; burası motor sevdalılarının yeridir, yüreğindeki motor alevini hiç söndürme...
24 saat ne zaman istersen siteyi ziyaret et, göreceksinki burası hep yaşayan bir yerdir... Mutlaka muhabbet edecek bir motorsevdalısı bulursun...
Hayat hoştur, gerisi boştur
Al motorunu her yerde koştur
Hoşgeldin ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
Hoşgeldin ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
dostummm hoş geldin aramıza
Arkadaşlar bu ne ilgi bu ne alaka, açıkçası bu kadarını beklemiyordum, herkese Teşekkür ederim.
Hoşbulduk.
takavci, güzel bir tanışma mesajı ve sıcak bir karşılama evet aramıza hoş geldin
Hoşgeldin....
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)