Selam Arkadaşlar Ben Antalya Belekten yusuf
yaşım 17 inş bu yaz motoruma kavuşcam
hemen bu konu altından sorumuda sorim
başlangıç için daha hiç vitesli motor kullanmadım altta resmi görünen motoru önerirmisiniz ?
Selam Arkadaşlar Ben Antalya Belekten yusuf
yaşım 17 inş bu yaz motoruma kavuşcam
hemen bu konu altından sorumuda sorim
başlangıç için daha hiç vitesli motor kullanmadım altta resmi görünen motoru önerirmisiniz ?
öncelikle HOŞGELDİN
sanırım aynı durumdayız bu yaz kavuşacağız motosikletlerimize
vitesli motos kullanman sorun olmaz ya eğer araba kullanabiliyorsan 10 dk de kaparsın motoruda
20
siteye hoşgeldin bol bol vakit geçirmen dileğiyle
Aramıza hoşgeldin @sey_47 arkadasımızın dediği gibi taksi mantığıyla aynı bende bu olayı öyle kavradım.Ben olayı 15dkda çözdüm fazlada zor olmadı.
Hoşbulduk arkadaşlar arabada kullanmadım sürmesini bilmiorum ama bilen bi arkadaşım ilk başlarda yanımdan ayrılmıcak öğretcem sana diyor artık hayırlısı
hoşgeldin
aramıza hoşgeldin arkadaşım.
bak burada bişiler yazıyor
http://www.motosiklet.net/forum/moto...nler-icin.html
Okudum ve okurken genelde strese girdidme yaptım alışkanlık başgösterdi tırnak yeme öyle bi yazıydıki :D
teşşekürler bilgilendirdiniz için . .
ama ben motoru ulaşım,ihtiyaçtan almıyacam
hobi olarak içimde küçüklümden beri bi motor sevgisi var nerde bi güzel motor görsem bi ah geçiriyorum benim ne zaman böyle bi motorum olcak diye
ama yavaştan yavaştan tecrübelerimi artırdıkca ccde artırarak istedim race türü motora geçiş yaparım buda en az bi 10 yılımı alır
sizlere youtube da bir video izlerken altındaki yorumları okurken bi yorum gördüm buraya aktarıyorum (ayrıca kaza videosu)
BOGAZGOREN adlı bir kullanıcı
C-4 böyle zihniyetli insanlar karşına çok çıkacak.....lan olm motora niye biniyonuz 2 tekerlekli şeye canınızı emanet ediyonuz 1 gram akıl yok bu motora binenlerde.. Neyse Allah rahmet eylesin.
20
bunlardan birisi ailem o yüzden motorumu kendi harçlıklarımla alacağım :( ailemden 1 kuruş bile gelmeyecek
hatta teyzem öğrendi bugun ve dediği kelime
"birini öldürmek istiyorsan ona motor hediye et ve 2 ay sonra haberini alırsın" dedi bişi demeye vakit bırakmıyor . . ama alınca görürler mutlulumu ve yaşadımı emniyetli sürdüğüm sürece
Hoşgeldin, en kısa zamanda istediğin motora kavuşman dileğiyle
Legends may sLeep.. But they never diE..!
hoşbulduk inşallah
forum sayesinde Ehliyet parasını kendi cebimden ödemekten kurtuldum :D
annemle İddiaya girmiştik annem B ehliyetliler motor sürebilir diyordu tabi ben önceden burda okudum için süremez diyodum o şekilde iddiaya girdik ve doğal olarak ben kazandım ehliyet masrafı benden olmıcak
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)