Slm Ben Hataydan Selçuk Yaş 23 Cbr 125 R Var Fakat 122 Yapıyr Bunun ıcın Buraya Gelmekte Bulunuyorum Buranın Ortamıda Güzelmiş
Slm Ben Hataydan Selçuk Yaş 23 Cbr 125 R Var Fakat 122 Yapıyr Bunun ıcın Buraya Gelmekte Bulunuyorum Buranın Ortamıda Güzelmiş
122den çok olarakmı bahsediyorsun az olarakmı orasını ve motorunun 122 yapması seni neden burda olma isteginde bulundurdu orasını hiç anlayamadım ama hoş geldin yinede
hoşgeldin
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
hoşgeldin..
dikkat ette çevrendekiler 112 yi aramak zorunda kalmasınlar
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
yok ben bu 122 ye taktım
hoş geldin arkadaşım iskenderun dan slm larrr
Cirkin site yoktur , akli basinda az kullanici vardir
Hos geldin.
First Day Of My Life
gelır gelmez olumsuz şeyler söylemeyın :D cevremdekı motorlar 135 felan yapıyor 122 yapması bana gore cok az nıe bole yapıyor yanı anlamıyorum 122 ne demek ya :S VE AYRICA HOŞBULDUK
hatayın neresindesin gel sen yanıma bizim arkadaş geçen pazar kapıştı 155e kadar çıktılar 125lik motorla hız istiyorsan dörtyola alalım seni
ben hatay hassadan
yunusus msn acarmısın ekledım senı ordan konusalm :D hatayda olanlar benı eklesın cx_play@msn.com
hoşgeldin...
[COLOR="DeepSkyBlue"]øØ |[ ߀Nim s€vdคM maviDir , mคvi iSe uMut... รєภ ђ€p yür€ğiNi mคvi Tut... ® ]| Øø
TR - - A Rh+ ---> MæVi PæNT€RL€R - [/COLOR]
Ve aleykümselam...
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
iskenderun MT
http://www.motosiklet.net/forum/mt-i...let-grubu.html
şöyle bi 200 yapsa bomba olur değil mi
hoşgeldin siteye ortam tabiki de güzel... keyfini çıkar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)