Merhaba motosiklet.net ailesi,
Sonunda motosporlara başlangıç yapabileceğim çift teker bir enduro güzeline sahip oldum.. en yakın zamanda geziler ve diğer etkinliklerde aranızda olabilmek dileğiyle...
Merhaba motosiklet.net ailesi,
Sonunda motosporlara başlangıç yapabileceğim çift teker bir enduro güzeline sahip oldum.. en yakın zamanda geziler ve diğer etkinliklerde aranızda olabilmek dileğiyle...
hoşgeldin
motorun hayırlı olsun
hoşgeldinizzz
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
Hos geldın XL 200 süper bi makine
h.g aydınlıyım bende ama izmirde oturuyom aktıf olman dılegıyle kardeısm
Hoş geldin Aydına Selamlar
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali http://www.apaydinmakine.net
Aramıza hoşgeldin, aracınla kazasız belasız bol km.'ler ;)
Önce emniyet, sonra hareket...
Hoşgeldin motosikletin hayırlı olduun...
hoşgeldın arkadaşım Kuşadasında olursan ugra...
[B]joker[/B]
[B]live to ride-ride to die[/B]
Hoşgeldin kalıcı ve katılımcı olman dileği ile
Yarını düşünmeden, özgürlüğe yelken açmışcasına..
aramıza hoşgeldin kardeşim yakınız
Aramıza hoşgeldin ; kazasız sürüşler dilerim arkadasım ..
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
sağolun arkadaşlar çok teşekkür ediyorum.. Bu arada ismim barış Aydın Kızılay Kan Merekezi'nde çalışıyorum. Tüm motorsiklet tutkunu arkadaşlarımı ve de özellikle Aydın ve çevresinde ikamet eden motorsiklet sevdalılarını kan bağışında bulunmaya bekliyorum... dönem dönem Aydın Kızılay Kan Bağışı Merkezi olarak tüm Aydın ve Muğla İlçelerini ziyaret ediyoruz ve biliyorsunuz ki trafik kazalarında ne yazık ki en cok hasarı yine motorsiklet sevdalıları alıyor... ilgilenen arkadaşlar pm yoluyla bana ulaşıp daha ayrıntılı bilgi edinebilirler.
Hoş geldin aramıza İstanbuldan sevgiler
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Hos geldın
hoşgeldin kalıcı olman dileği ile yazın bende aydına yerleşmeyi düşünüyorum ailemle
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
slm araniza yeni katıldım yamaha ybr 125 kullaniyorum
hoşgeldin hbar, hoşgeldin kartal. bir muğlalı olarak her ikinize de ankara'dan selam ederim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)