arkadaşlar 50 cc bir moto almak istiyorum.
fazla tecrübem yok motor almakla ilgili
siz bana hangi model önerirsiniz
orta halli yaksın 60 /70 civarı hz yapsın yeter.
şimdidn teşekkürler
arkadaşlar 50 cc bir moto almak istiyorum.
fazla tecrübem yok motor almakla ilgili
siz bana hangi model önerirsiniz
orta halli yaksın 60 /70 civarı hz yapsın yeter.
şimdidn teşekkürler
honda today
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
honda todaydan şaşma derim bendede vardı sattım çok süper motor ama 60 geçmesi imkansız..
ewet honda today...
Rüzgarı Ruhunda Hisset, Ama Dikkati ve Korunmayı da Unutma!!!::stretche
Yarın Olmayacak Gibi Kullanırsan Yarın Olmaz...
Kardeş 50 cc alırsan yokuşları 2 kişi çekmesi imkansız ve madem 50 cclik isitosun git kendne 400 TL ye en şekil motor topla peugeot mesela
arkadaşlar bianchi miror 50 nasıl acaba bi bilginiz varmı
http://www.sahibinden.com/ruzgarin_k...XQQdisplayitem
Buna Bak Derim Sıfır 1500YTL
Yarın Olmayacak Gibi Kullanırsan Yarın Olmaz...
Neden 50cc düşünüyorsun ki.Vergiden muaf olsun diyorsan cup modellerine bak.Eğer vergiden korkuyorsan hiç gerek yok senede 60-70 lira birşey.
kymco agility 50'ye de bakmanı tavsiye ederim.
http://www.sahibinden.com/sofuoglumo...d=agility%2050
saolun arkadaşlar
today al kardeşim çok rahat bi motordur.
kardeş selam hoşgeldin öcelikle sana şunu söyleyebilirimki eğer motor almaya karar verdiysen honda,yamaha,kawa vsvs büyük markalardan şaşma derim senin durumun 50 cc olunca sana todayi öneririm ben 3 yıldır kullanıyorum bu motoru stop ettiğini yağ yaktığını yaz gemediğini kaydığını vsvsvs hiç bilmem ve bütün today kullanıcılarına sor aynı şeyi söyler tek kötü yanına arkadana dostunu sevgilini alamazsın eğer benim gibi 1.79 1.80 boyun varsa 87 kiloya sahipsen girme derimama kesinlikle ve kesinlikle memnun kalacaksın o kesin birşey ama senin yerinde olsam biraz daha para kor 1 lira daha beat,activa vs alırım
Today yada cup al sakına şu mondialin 50lk motorlarından alma rampa yukarı ayak atıyorum çıkmıyor düz yold 30 km hız..
Ekleme : Hoşgeldin..
today aLma bence apriLLa aL 50 cc
beat de zaten ortalama o hızlarda gidiyo =) diğer biğtçiler hücuma kalkmasın şimdi. maksimum demedim, ortalama dedim =)
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)