slm. arkadaşlar hepinize saygılar selamlar.
aslında topic başlığı pek uygun olmadı daha motorum bile yokama inşaallah yardımlarınızla olacak hayırlısıyla.Artık bende bi motor sahibi olmaya karar verdim uzun zamandır ara ara hiddetlenen bu motor sevdam üniversiteyi bitiripte iş hayatına atılınca daha da bir alevlendi, maddi olarak özgürlüğümü elime almamın payıda var bunda belki ama asıl sevdam bazende olsa o 2 teker üzerinde olabilmek, dertlerden sıkıntılardan,koşturmacadan uzaklaşıp, sadece motorum ve ben iki aşık, göğsümüze vuran rüzgarla yıkanmak, yollarda bir bir boşaltmak istiyoruz içimizi.
biraz şiirsel oldu böle ama duygularım bunlar. Aklımda "125 cc" var ve adıda "yamaha ybr" siz ne dersiniz bu sevdaya atılmak ve başlangıç için uygunmudur? vitesli motor tecrübem var yani ustalığımın üzerine bişeyler katabilmek için ilk adımı atmış bulunmaktayım. Önce güvenlik herşeyden önemlidir benim için.Ayrıcada gözüm gibi bakarım sahip olduğum bir şeye.
birde bu konularda acemiyim 0 yada 2. el ne tavsiye edersiniz.sonuçta maddiyata bakıyor en fazla 4000tl kadar çıkabilirim.sıfırmı alayım yoksa 2. el temiz bişeyleremi baksam Ispartada yım burda pek bulunmuyor binenler var ama hiç tanıdığım yok o yüzden 2. el motora bakıp iyidir değildir pek anlayamam.
saygılar.iyi forumlar.