merhaba ben bahadır, bir aydır siteye (aktif) üyeyim ama nedense kendimi hiç tanıtmadım bu yüzden öncelikle herkesden kusura bakmamasını rica ediyorum.
dediğim gibi adım bahadır. 19 yaşındayım. yıldız teknik ünideyim. jeodezi ve fotogrametri müh. belki bir çoğunuzun bildiği harita müh. okulumda ikinci senem birinci sınıftayım.
memleket olarak ordu luyum diyebilirim. bugüne kadar herkese Kıbrıslıyım diyodum. çünkü kıbrıs-magosa doğumluyum. babam ordu lu annem tekirdağlı. ama ben ikisini de fazla bilmem. şu güne kadar orduya bir defa gittim ve 1-2 gün kaldım. ama artık kanımda orduluk karadenizlilik olduğuna inanıyorum.
özel olarak; müzikle ilgileniyorum. 5-6 senedir elektro gitar çalıyorum. metallica, korn, soad, sepultura,.... klasıkler yani dinlediğim gruplardır. ve iyi de bir ritm gitaristimdir. bu aralar istediğim tarz grubu oluşturabilmek için bayağı uğraşıyorum. inşallah kurduğum zaman tüm etkinliklere bütün site sakinlerini beklerim
motor sevgim 2-3 senelik diyebilirim. bunu da; içimdeki özgürlük ve yanlızlık duygusunun rüzgarla hayat bulması olarak tanımlıyorum şu anda bütçeme uygun ve modelini beğendiğim superlight var. forumunu da bayaadır takip ediyorum. şu ana kadar çok büyük sorunlardan bahsedilmedi.
neyse bu tanıtma topiki daha da uzayabilir kısa kesmekte fayda var. inşallah uygun ortramlarda kendimi bizzat tanıtma fırsatı bulurum. hepinize sevgiler
msn: baadir@hotmail.com
0 Rh + taze kan