yeni başlangıç yapacağım yardımlarınızı bekliyorumm:)
Reklamlar
-
merhaba arkadaşlar.hem siteye hem motor hayatıma aynı gün adım attım.ehliyetimi elime aldım.ve cruiser hastayım.lakin scooterla başlangıca karar verdim.anıl motor(karataş) da hiç duyulmamış 125cc vesta scooter baktım.maddiyattan dolayı ve cruiser a geçiş yapacağımdan dolayı ucuz ve sorunsuz(?) bişi alıp 1belki 2yıl tecrübe kazanmak istiyorum.
hem bayi hem marka ile ilgili tüm yorum ve önerizleirnizi bekliyorum
teşekkürler...
Reklamlar
-
Bence hiç scoter ile uğraşma al bir 250 lik cruiser kullanmı da kolay acemiliğini de rahat
atarsın sonradan eğer kesmemeye başlarsa daha büyüğüne geçersin kanımca.
-
bence vitesli bir makina ile başla senin için daha faydalı olur mesela bir cbf 150 yada yzf 125 tabi bu benim görüşüm nasıl uygun görüyorsan senin kararın hayırlısı olur umarım
-
çok istiyorum aslında
otomobillede trafik curcunasına alışkın değilim.bunedenle trafik-magandalar-düşme-çarpma tecrübelerimi ucuz ve çok üzülmeyeceğim bi motorla atlatmalıyım diye düşündüm.ve bunca şey arasında birde vitesliye alışmaya çalışmam sorunları artırır diye düşündüm:(:(
-
Mersin İl Temsilcisi
mct 250
jinlun 250
tavsiye ederim....
2500 tl ye kralını alırısn (2 el )
AMA KRALİÇE İÇİN BİŞİİ DİYEMEM )
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
anıl motor karataş izmir le ilgili servis bakımlarına dair tecrübesi olan varmı??????????? vesta 125cc duyan bilen gören?????????????????
-
Eğer otomobil deneyimin varsa scooter yerine CBF, YBR gibi bir motorla başla. İki-üç gün trafiğe kapalı asfalt bir alanda 5-6 saat sürüş yap, daha sonra bir süre boş yollarda sür, zamanla trafiğe gir. Scooter ile cruiser çook farklı motor tipleri, CBF-YBR gibi bir motorla başlaman daha iyi olacaktır.
-
şu ara piyasa ölü.. 1-1,5 a çok rahat çin cruiserler bulursun hem de az sorunlu olanlarından.. sahibinden de bir ayını ver en iyi şartlarda alabilirsin.
ama tavsiyem önce motosiklet kullanmayı öğrenmek ve vitesli tecrübesini edinmek için sorunsuz olan cg125 ve ybr 125 leri dene. 2003-2005 civarı masrafsız 1, 1,5 civarına en iyilerini bulursun..
-
yürekçe adlı üyeden alıntı
mct 250
jinlun 250
tavsiye ederim....
2500 tl ye kralını alırısn (2 el )
AMA KRALİÇE İÇİN BİŞİİ DİYEMEM )
ben size katılmıyorum altınızda suzuki mondial mct cilerin çektiği çileleri biliyonusmu jinlunu bilemem
-
ybr125 ve cg125
yamaha&honda
kesinlikle ikinci el
kesinlikle temiz ve masrafsız..
hem ucuz, hem parçası ucuz, hem kolay bulunur, hem kaliteli nazaran..
hem vitesli tecrüben olur hem düzgün aletlere bindiğinden kolay yolda kalmazsın..
-
seni tebrik ediyorum kardeşim
şu başlangıcı ben bi türlü yapamadım
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler