tanışma bölümüne kim taşıdıiki konu dışıydı kendini tanıtmamıs arkadas? nerdensin kimlerdensin
tanışma bölümüne kim taşıdıiki konu dışıydı kendini tanıtmamıs arkadas? nerdensin kimlerdensin
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Bence gereksiz hortlatmalardan biri daha.. faydalı bi konu degil ki bastan sona okuyalım... bence bu tarz konuları hortlatıp gereksiz yere vakit calmayın...
zaten son zamanlarda acılan yardım ya da tanısma topicleri magazin programlarındaki kadın muhabbetlerini gecti.. bilmiyorum zevk alanlar olabilir ama ben gereksiz buluyorum...
ne topigi acan faydalanabiliyor, ne de ciddi yorum yazacak ne de yardımcı olacak kisiler bu kirliliklerden ötürü yazmıyor...
sonuc olarak msn, yonja vs chat programları tarzı sitelerdeki muhabbetleri yapıyoruz...
daha guzel daha faydalı paylasımlarda gorusmek uzere...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
benim 1 dakikamı çaldın sercan Senle görüşmek biraz zor bu zamanlar tatil adamı oldun artık
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
O zamanlar MT bu kadar yoğun değildi, buralar bir zamanlar dutluktu anlayacağın, bende yönetici değildim, hatta yöneticiler gizliydi o dönemler, ama ilk üye benim Bu başlığın çıkış noktasıda o oldu, ilk üye olunca sitede ki gizli yönetici beni sanıp özelden ilgi alaka yoğun oluyordu, ilk üye olunca tanışma başlığınızda olmuyor, ondan bunu tanışmaya taşıdım.. İçimi döktüm biraz sanki
Seda'da bilir o günleri, forumun ilk 5 üyesinden biridir
Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır. Sebep: Açabilene aşkolsun
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir. Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır. Forum Kurallarını okumak için tıklayın.. Şikayetleriniz için tıklayın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)