kimiş bakim ooooooo
Ya pardon konu dışı bir şey sorabilirmiyim?
KİMSİN SEN
ben kim olduğunu soylerdim ama..
hem kendisi hem erhan kızabilirler o yüsden söylemiyorum..
bu arada komtan inşallah en kısa zamanda sende bir motor alırsında artık beraberce gezeriz.
kendine iyi davran...
Tanrı motor kullansaydı racing kullanırdı...
Vay sanal ustam ehliyet vamı ehliyet....
zamanında bu topiğe yazanları yarısından çoğu çizilmiş çok garip
==============================
==============================
ben tanıyorum bu arkadaşı
dikkatimi çekti bu başlığa yazanların bir çoğu banlanmış
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
ben anlamam yırttım ben
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
kumandan ağabey hoj gelmişsen..
hay barmağımı eşşek arısı soksun tuh bende yazdım..
Çizilenlerin içinde beni en çok üzen mete han abinin olması bak 05 te kurulan dostluklar muhabbetler paylaşımlar oluyor yıl 2008 herşey değişmiş Benim hatırladığım geçmiş fuarların birinde Mete Han abi üye kazandırmak için broşür falan dağıtıyordu mesaj sayısını bir tarafa bırak kalıplaşmış ne yazdı diye merak eden bir gurp bile var .sevenleri sevmeyenlerinden fazladır ama
sevmeyenlerinin güçlü lobileri sayesinde bu iş böyle oldu. bence yakışmadı. bu siteye çok emeği vardı .bi anda harcandı resmen değdimi bence değmedi ne kazanıldı mete han siteden atılınca...bunu merak ediyorum büyük kayıp kan kaybı MT için eksi bir durum dostluk namına paylaşım adına çizgisi tarzı olan biri.
neyse yine yönetim herşeyi daha iyi bilir ama bi buluşmada yüzyüze gelindiğinde hiç bir şey olmamış gibi nasıl davranılacak
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Hoşgeldin, umarım kalıcı olursun
işgeyiğe sarmış gidiyo
acaba Mod'un topic'i kaçıncı mesajda kilitlencek.
hihi, moderator topic'i kiltletmekte zevkli olur haa
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
hehe buraya yazanların hepsine kitleyecek komtannnnn,yani üyelikleriniii
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
Bu başlık lanetli, buraya giren bi daha çıkamaz
[COLOR="Blue"][B]"Ey yaşam, senin bunca değerli oluşun ölüm sayesindedir."
Lucius Annaeus Seneca [/B][/COLOR]
harbiden lenn ,şaka gibi
buraya post yazanı postalamışlar
Erhan abi , Gürkan abi seviyoz sizi
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)