merhaba arkadaşlar. Ben GÜL. Zpointn arkadaşıyım (kankası) Siteye mesaj yazmadan önce sizlerle nevizade de bir araya gelme şansım oldu.
Tekrar görüşmek üzere...
merhaba arkadaşlar. Ben GÜL. Zpointn arkadaşıyım (kankası) Siteye mesaj yazmadan önce sizlerle nevizade de bir araya gelme şansım oldu.
Tekrar görüşmek üzere...
Hosgeldin Diyelim.Bizde nezekaten.iyi sanslar!!!
welcome ms rose
gull26, hosgeldin
welcome on board..
teşekkürler arkadaşlar...
hoşgeldin
hoşgeldin gül, senin de motosikletlere ilgin ya da motosikletin var mı? yoksa sadece zpoint'in arkadaşısın diye mi geldin
hoşgeldin gül......
evet tabi ki ilgim var. Hatta bir tane almayı düşünüyorum ama önce zpoint alacak ben onda acemiliğimi atıp, işe 600 cc ile başlamayı düşünüyorum
hoşgeldin
ALPAY
600 cc demek.. hızlı bir giriş yapmayı düşünüyosun yani forumu okudukça ve yazdıkça fikrin değişebilir.. umarım da değişir..
ilnapoli, dedim ya acemiliğimi ve işi zpointin aldığı motorla yeneceğim.. Ama evet çekinmiyorda değilim yani
Firar serbest bende! İstemeyen Çeker Gider...
gull26, hoşgeldin
GÖZLERDE YAŞ YOKSA RUH GÖKKUŞAĞINA SAHİP OLAMAZ
Hoşgeldin
yol bir yere gitmez o bir durma biçimidir,
yaşamak hızlı bir ölme biçimidir.
gull26, acemiligini zpoint in yaninda atacaksan yanmisin demektir . gel sana 250 lik bisiler ayarlayalim. cbr125 de olur mesela
gül hoşgeldin. BMW F650 CS yi denemelisin
baron985, bak bu olabilir... Ama yazı beklemem lazım. Daha önce alamam. Umarım o zamana kadar zpoint alır Evet zpointin yanında yandım çünkü oda acemi, zaten bana fırsat vereceğini sanmıyorum.
Firar serbest bende! İstemeyen Çeker Gider...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)