Hoşgeldin gull26
Hoşgeldin gull26
Herşey yeniden yollarda olabilmek için...
gull26, senmi 600cc ile başlıcaksın ha hah
seni bi benmi tanımıyorum
neden 600cc kendine bı kadar çokmu güveniyorsun
Acımadıki, acımadıki
hehehe aynen cbr1000 katılıyorum sana hoşgeldin gül... ama scuter iyi geder sana yaw
bu ne abi böyle kız bi "selam" yazmış tüm site dağıldı, mesaj yağıyor. sitenin durumu vahim
Morpheus, kardeşim hedefi büyük olanları severimdeeeee
600cc adamı yani ilk deneyim kazanacak olanların ölümü olur resmen yani biri gerçeklerden bahsetmeliii
yigitto, bide bmw 650cc öneriosun afferin kardeşim ölmünümü istiyosun nası zap dedicek o motoru ben şahsen zor zaptediyorum ve 1.85 boyunda 75 kiloyum yani cüsssyle ilgisi yok kabiletle buda zamanla olur lütfen boş boş yazmayın mantıklı olun
Acımadıki, acımadıki
ilnapoli, bildiğin gibi değil bazı isimler halen eksik be abi
Acımadıki, acımadıki
Morpheus sağol arkadaşım hoş bulduk ta.
600cc ile başlamayacağıııımmmm. Ama hedefim o. gerekirse scuter alırım.
Firar serbest bende! İstemeyen Çeker Gider...
gull26, arkadaşım seni ve diğer motosiklet tutkunlarını çok ama çok severim isterimki doğru yönlendirilsin amacına sağ salim ulaşsın etrafımda öğrenmek isteyen ve bu amaçla büyük motor alıp yada altındaki motoru büyük motor sanıpta gazlayan ve hasteneden topladığım adamla kaynıyor ben yada bi başkası seni kıskandığından değil sağlığın ve iyiliğin için uğraşır
BEN 250cc ile başladım 600cc ye çıktım ALLAH izin verirse askerden gelirsemde 1000RR üstüne çıkacam hedefe adım adım çıkılmalı
Acımadıki, acımadıki
CBR1000RR, espiri yaptım yahu. ciddiye alma. ben 125 e biniyorum
tecrübem olmadığı için öğrenmek için.eğer cidden o fikirde olsaydım kendim 650 ye binerdim.
CBR1000RR, Arkadaşım teşekkür ederim düşündüğün(üz) için. olayın ciddiyetinin farkındayım. ve şu anda 600cc alsam sadece kitli kalacağını onun bana benim ona öle bakışacağımızı biliyorum. elbette bende küçük bir mototrla başlayacağım.
Firar serbest bende! İstemeyen Çeker Gider...
hoş geldin gull 26 kardeşim
sen bence o motorlardan vazgeç
sitemizde bide Kros 'çu bayan kardeşimiz olsun
sana kros alalım
e_erdun, abi çok müsait arkadaşımız bide boy kilo ölçülerini bilsek daha ii olur dimi
gull26, bence bakmazsın şahsen ben bakmam bakamam aklım dursa kanım durmaz atlarım üstüne gazlarım
anlatmak istediğim bu tutku kanda olur ve o daima seni düşüncelerini etkiler şahsen ben öleyim
Acımadıki, acımadıki
YA KANKA HOŞGELDİN
NE O 600 CBR FALAN BENİM MAKİNA DENEME TAHTASIMI YAWWW!
HOŞ GELDİN BEBİŞİM
cbr 600 kullanmadan ölürsem gözlerim açık gidecek....kullanırsam kapalı....
herşeye adım adım gitmek lazım..
önce düşünmekle başlar..sonra basamakları teker teker çıkmakla..ama doğru bir şekilde..
ufaktan büyğe gitmende fayda var
cbr1000rr kardeşim biliyom zaten onun için krosu tavsiye ettim kardeşime
kros kullana kullana kros gibi olur valla
incecik :
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)