Selam Abilerim Ben Bartu Yaşım 14 İzmirdenim motorlara 3,2 yıldır yogun bir ilgim var arada dayıma ait olan ybr 125 sürüyorum neyse aranıza katıldım bende umarım kalıcı ve katılımcı olurum Simdiden Hoşbulduk abilerim
Selam Abilerim Ben Bartu Yaşım 14 İzmirdenim motorlara 3,2 yıldır yogun bir ilgim var arada dayıma ait olan ybr 125 sürüyorum neyse aranıza katıldım bende umarım kalıcı ve katılımcı olurum Simdiden Hoşbulduk abilerim
hoşgeldin canım benim. yalnız yaş 14 ybr kullanıyorsun. trafiğe cıkmıyorsundur inşaallah.
Selam Bartu, aramıza hoşgeldin. Yaşın çok genç. Ben de senin yaşlarında motoru tanıdım ve sevdim. Ama sen bana göre daha şanslısın. Motor denen makinayı iyi tanı, eğitimlerini al, zamanı gelince de ehliyetini al ve gerisini zamana bırak. Eminim çok güzel olacak.
gercekten cok şanslısın. benim yaşım 27 oldu ama o kadar istememe rağmen
motor kullanma şansım olmadı
Bakteri Abi hayır Trafiğe cıkmıyorum Dayıma ait kapalı pazar alanı var bos orda geliştiriyorum kendimi Azimli abi Yaşım genc zaten 3 sene gecsin ehliyetimi alıyım direk alıcam motoru 3 senede gecerse İzmirde Gezileriniz olursa katılmayı cok isterim Tekrar Hoşbulduk
hoşgeldin kardeşim aramıza.
o ybr 125 le trafiğe çıkmıyorsundur inş.
Hoşgeldin arkadaşım..
Trafiğe çıkma olayını sormıycam zaten bizde geçtik o yollardan elbetteki çıkıyosundur
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
Yok Vallahi Cıkmadım ALLAH carpsın Yemin ederim ya
Tekrar Hoşbulduk abilerim
İzmir Gezileri nezamanx D
Hoşgeldin aramıza İzmirde gezi bitmez sen ehliyetini al hepsine katılırsın
hoşgeldin ehliyetsiz motor kullanmamaya çalışş hatta trafiğe çıkma
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
Hoşgeldin, başlangıç motoru olarak cıbır alabilirsin 600rr olanından
Hoşgeldiniz..
:cherry: :cherry: :cherry:
hoşgeldın kardeşim şeytan doldurur derler aman ha bir gün küt caddede bulursun kendını DIKKAT ET uyma şeytana bindiğin araç şeytan işi derlerya yok onun için değil o bir melek ama onu sen nasıl hangi şartlara sürersen o o kılığa giriyor onun için DİKKAT diyorum yasın kücük bizden şanslısın şimdi artcı olarak katılırsın oğlum gibi sonra kendi motorunla emin ol günler su gibi geciyor sana iyi şanslar diliyorum
hoşgeldin aramıza kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle
Ne Kadar Hızlı Gittiğini Fren Yapınca Anlarsın
GAME OVER TRY AGAIN
hoşgeldin bartu dikkatli sür motoru bilinçlen bu siteyi takip edeerek;)
hoşgeldin kardeşim trafıge cıkmadan motoru ogrenmen cok guzel ve yıne yıne yıne trafıge cıkmadan basarılar sana
Hoş geldin. Ne varsa dayılarda var zaten....
hoşgeldin yeni motor ve 2 teker sevdalısı,kardeşim bartu.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
cıkarsın biraz sonra trafiğe şöyle bi güzel gazlarsın
hoşgeldin aramıza
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
Hoşgeldin Bartu kardeş. Aman trafiğe dikkat...
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)