HERKESE MERHABA ARTIK ARANIZDA TRAFİK MÜŞAVİRİ WAR...
-
Merhaba arkadaşlar ben Mehmet trafik müşaviriyim vede hepinize bu konuda yardımcı olmayada hazırım tankahaska@hotmail.com bana buradan ulaşabilirsiniz...
Her türlü sorununuzu çözmek vede sonuçlandırmak için buradayım bana ulaşın yeter hepinize iyi günler....
Reklamlar
-
Hah bu cuk oturdu işte geçenlerde ortaköyde otoparkçıları düdüklenmemek için motorumu bi tenhaya çektim geldiğimde koltukta bi trafik müşaviri tarafından yazılmış üzerinde ücret yada hiçbir yasal numara vs.. bulunmayan bi makbuz buldum sizce nedir o,yanlış yere park falan yazıyordu ,Bana biraz işgüzarlık gibi geldide.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
www.ataturk.com
-
salihcim o trafik müşaviri degil trafik denetmenleri tarafından yazılmıs bir nottur üzerinde tam olarak ne yazıyordu bir cezai ücret falan yazmıyorsa baglayıcı birözelliği yoktur ama onlar genelde kağıt bırakmazlar sadece kendi ellerinde ceza makbuzları vardır vede onlara senin plakanı ve nerede hangi suçu işlediğini ve ne ceza yazılması gerektiğini yazarlar vede herhangi bir trafik polisine veya trafik bölge müdürlüklerine makbuz karşılığı tebliğ ederler bunun sonucundada teslim alan birim bunları yasal prosedur gereği cezai işleme döker vede sana ceza yazarlar sen ceza esnasında orada olmadığın içinde bu cezalar emniyete bildirdiğin adrese tebliğ edilir bu süreden sonra yasal sorumluluk baslar ve 30 gün içerisinde ödemen gerekir...
-
bence bu birisinin seni uyarmak maksadıyla yazdıgı nottan ibarettir baska birşey olacağını sanmıyorum adresine birşey gelmez ise 1 ay içerisinde ceza degildir
-
Hoş geldin aramıza motoru daha yeni aldım ama büyütünce sana işimiz düşecek desene.
-
herzaman beklerim batista123 farketmez alım-satım işlerinizdede yardımcı olurum muayene zamanındada
-
tankahaska, hoşgeldin
-
-
hoşbulduk arkadaşlar
-
-
Hoşgeldin
-
hoş geldin mehmet kardeşim
-
hosgelin, artik topluca bir muayene seansi ayarlarsin bize
-
hoşgeldinizzz
-
Hoşgeldin
yol bir yere gitmez o bir durma biçimidir,
yaşamak hızlı bir ölme biçimidir.
-
-
hah biri bizi 2. el motor satışında toplam masraf konusunda ayrıntılı bilgilendirir belki sonunda
hoşgeldin...
-
hoş geldin ya bişey sorucam bizim bi arkadaşın 800 cc maruderi var satıyo ama bende henüz para olmadığı için alamıyorum çalsam rusat ayarlıya bilirmiyiz
-
efe dostum ikinci bir emre kadar motorlarımıza kasko yapılamıyor üzgünüm ama kasko işlemi baslar baslamaz sizlere duyuracağım...
-
hoşbulduk erdun abi nasılsın iyisindir umarım şu kamikaze yapacak olan arkadaştan haber varmı abi ulaşabildiniz mi?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler