arkadaşarlar aranıza katılmaktan dolayı çok mutluyum.
gerçekten faydalı bilgiler barındıran bir forum. bilgi paylaşımında bulunan herkese teşekkürler
yüzünüzden gülücük kafanızdan kask eksik olmasın
arkadaşarlar aranıza katılmaktan dolayı çok mutluyum.
gerçekten faydalı bilgiler barındıran bir forum. bilgi paylaşımında bulunan herkese teşekkürler
yüzünüzden gülücük kafanızdan kask eksik olmasın
hoşgeldinn
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
hoşbulduk canercamalan teşekkürler
merhaba üstad memnunmusun motordan ?
merhabalar
evet ben çok memnunum motor hacmine göre çok daha güçlü ve gösterişli bir motor...
genelde bu makinaların krank kırdığı ile ilgili bir söylenti var. Bunun nedeni ise tamamen kullanıcı hatasıdır.
Bu motorlarda devir kesici bulunmuyor ve bundan dolyı 11000 devir yetmeyen arkadaşlarımız Redline da makinayı dağıtıyorlar
Uzun lafın kısası ben gayet memnunum...
hoşgeldiniz....
hoşbulduk CBA teşekkürler
aramıza hosgeldın
booş kooooooooooyyyy gitsin
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
hoşgeldin arkadaşım kalıcı olmanı dilerim
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
hoşgeldin
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
Kardeşim Öncelikle Hoşgeldin.. Kalıcı Ve katılımcı oLmanı dilerim..
Şu Krank oLayına hiç inanmıyorum.. Şimdiye kadar İki tane GT 250 R'ım oldu Yaklaşık 3 yıl bindim her ikisinede. Hadi Bunu Gectim.. Benım Bulundugum Sehirde Yaklaşık 30 a Yakın GT 250 Var.. emin oL RedLine yi Hergün yapmayan Yok.. ama Hiç birinde Krank Kırılmaa ProbLemiyLe Karşılaşılmadı.. Ne hikmetsee millett bundan Şikayet Edip duruyor.. Yaa bana Göre HayaL ürünü Bir Arıza Yarattılar.. Biride Cıkıp desinki he Valla ben kırdım desinde inanayım şu olaya...
Elazığ Motosiklet ve Motor sporları Kulübü Derneği-Motosiklet23/Moto23
hoşgeldin motor nası memnunmusun bende düşünüyom çok hoşuma gidiyo
[B][I]Dört teker bedenimi İKİ TEKER RUHUMU TAŞIR..!:[/I][/B] rahmetlinin sözü
Sevgili
vukuat , aparat , kuyucadısı , < iLk@yy > , GakkosAtalay , willy_chorlu
ve okuyup birşey yazamanyan diğer arkadaşlar
hepinize teşekkürler; hoşbuldum
GakkosAtalay arkadaşım krank olayı ile ilgili henüz bende bir tecrübe yaşamadım ama devir kesici olmadığı doğru ve kırmayı başarabilen arkadaşlar anca bu nedenle kırabilirler diye düşünüyorum
willy_chorlu arkadaşım ben motorumdan çok memnunum ve 250 cc lik bir makinadan alabileceğinden çok daha fazlasını veren bir makina olduğunu savunuyorum ama her markada olduğu gibi bunda da arızalı makinalar olabilir o yüzden almadan önce kesinlikle bir servise göstermeni tavsiye ederim
ya annem diyo evlendin artık araba alalım 18 nisanda b sınavı var a2 aldım diyom motor alalım nabıcan motoru diyo ya bilseydim satmazdım ybr mi ya
[B][I]Dört teker bedenimi İKİ TEKER RUHUMU TAŞIR..!:[/I][/B] rahmetlinin sözü
hoşgeldim aileye
enjoy your ride and enjoy forever
hoşbulduk nightshift teşekkürler
Kazasız, belasız ve hayırlı, keyifli sürüşler dilerim....
hoşgeldin kardeş kalıcı olman dileğiyle
...ÖLÜM HAYALLERİ BEKLEMEZ...DEMİRKÖYLÜ...
siyahatmaca ve Mixata_CBR ikinize de teşekkür ederim. hoşbulduk...
Farınız ve yolunuz hep açık olsun...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)