MT Herkese Selam, bir touringci
Reklamlar
-
engineng adlı üyeden alıntı
:D:D:D:DD valla iyi guldum burda
hosgeldin arkadasim gercekten bende merak ettim
ben turkceyi bitiremedim hala sen8i nasıl basardın merak dogrusu
işim gereği diyelim
takendy adlı üyeden alıntı
hoşgeldin
sitenin sana katacaklarının yanında sende sitemize katkıda bulunacaksındır umarım....
1 lisan 1 insan 8 lisan 8 insan
dil bilmek değil benim için önemli olan kendini bilmek ;)
bu aralar topiclerde biraz sataşmalar hissediyorum hoş olmuyor sanki
hiç misafirperver bir hareket değil
durun bakalım 400km/h yaptım filan desin öle sataşırız
8 dil biliyorsan helal olsun derim
haydi iyi günler
hoşbulduk.. yok motorla hız yapmıyorum, seyir süratim 80 kafam rahat.. geçen geçsin, altımdaki araç çok rahat ivmeleniyor.. kaşınmaya lüzum yok gereksiz yere.. sonuçta istanbul yolları bu, ne çıkacağı hiç belli olmaz
burnout(lastik yakma) yapmam wheelie'ye(tekteker) kalkışmam.. öyle ki el arabasının da tek tekeri var, ama öbür ucunda destekçisi var, çocukluğunda bu hevesini gideremeyenlere eğlence işte yolda canlarına kastediyorlar tabi başkalarının da hayatıyla oynuyorlar, farkedene kadar iş işten geçiyor.. ömrüm dağlarda bisiklet stoppie'leriyle(arka teker kaldırma) geçti kendimi yolda (trafikte = yaya ve/veya araç akışına açık olan her yol) bu sayıdıklarıma yorup ne balatalarımın ne lastiklerimin ömründen götürmem.. varsın olsun sakin sürüş.. gerisi çok da tın.. beni geçecek kişinin edecebileceği kar max. 10dakika, varsın olsun 10dakika geç gideyim.. nasıl olsa bir yerde trafik sıkışıyor
ha yolda agresifimdir, canıma kastedeni 2/4 teker sayısı farketmeksizin aracından indiririm.. donuma kadar korumasız bakkala gitmem motor üzerinde (scooter dahil).. bisikletle hayati kazaları çokça atlattım.. öneminin farkındayım, belliğim dahil çorabıma kadar full korumayım..
Reklamlar
-
HOSGELDIN
2 TEKERI OLAN HERSEY VAR BURDA , ANA KONU INSAN , ARAÇ ise MOTOR diye düşünürsen , skutır mış hayabusa mış farketmez o işin adrenalin kısmı.
-
bendede harley var ama işte arkadaş hatrını kırmamak için VN800le aynı yolu paylaşıyorum yeri geliyo Falcon oluyo
-
Hoş geldin arkadaşım
dogru yerde,dogru insanlarla berabersin.
Bizim için altındaki CC'den çok üstündeki kişilik daha önemlidir.
THICKHEADED MAN DOESN'T WEAR HELMET
-
Hoşgeldiniz.
Ne kadar şenlikli bir karşılama topiği olmuş bu böyle. Herhalde size de sürpriz olmuştur. Sonradan çok güleceğinize eminim.
-
by K@d@k@L
-
arkadaş ne kadar aşağılık kompleksi olan bir milletiz yaw, adam yetilerini yazmış milletde "bende yok onda varsa da neye yarıyor sanki diye" bel altından vurmuşta vurmuş.
bir ülkede 1000.000 tane einstein olsa çok süper olurdu demi ama yok 1 tane var.
-
muhozo adlı üyeden alıntı
bir ülkede 1000.000 tane einstein olsa çok süper olurdu demi ama yok 1 tane var.
rahmetli iyi adamdı da biraz çatlaktı binlercesi olmasın zaten, adam gelmiş yaşamış vakti gelince de göçüp gitmiş.. yeterince teori üretmiş.. 1tanesini anlamak senelerimizi alıyor, bir de bunun gibi binlercesi sistem çöker valla
-
-
aguila adlı üyeden alıntı
komplekslerimizi yıkacağız tek tip düşüneceğiz eleştirilere kapanacağız
valla üye profillerine bakıp genel konularda yazılanlara bakınca bu dediklerinin "atomu parçalamaktan" daha zor olacağı çok açık
Mboy adlı üyeden alıntı
1tanesini anlamak senelerimizi alıyor
Onu da boşver üstad nasılsa biz Türkler anlamak için pek zaman harcamayız nasılsa birileri bizim yerimize "anlar"
-
muhozo adlı üyeden alıntı
Onu da boşver üstad nasılsa biz Türkler anlamak için pek zaman harcamayız nasılsa birileri bizim yerimize "anlar"
bunu çok iyi dedin..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)