Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

MT Herkese Selam, bir touringci

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı engineng adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    :D:D:D:DD valla iyi guldum burda

hosgeldin arkadasim gercekten bende merak ettim
    ben turkceyi bitiremedim hala sen8i nasıl basardın merak dogrusu
    işim gereği diyelim

Alıntı takendy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hoşgeldin
    sitenin sana katacaklarının yanında sende sitemize katkıda bulunacaksındır umarım....

1 lisan 1 insan 8 lisan 8 insan
    dil bilmek değil benim için önemli olan kendini bilmek ;)

bu aralar topiclerde biraz sataşmalar hissediyorum hoş olmuyor sanki
    hiç misafirperver bir hareket değil

durun bakalım 400km/h yaptım filan desin öle sataşırız
    8 dil biliyorsan helal olsun derim

haydi iyi günler
    hoşbulduk.. yok motorla hız yapmıyorum, seyir süratim 80 kafam rahat.. geçen geçsin, altımdaki araç çok rahat ivmeleniyor.. kaşınmaya lüzum yok gereksiz yere.. sonuçta istanbul yolları bu, ne çıkacağı hiç belli olmaz

burnout(lastik yakma) yapmam wheelie'ye(tekteker) kalkışmam.. öyle ki el arabasının da tek tekeri var, ama öbür ucunda destekçisi var, çocukluğunda bu hevesini gideremeyenlere eğlence işte yolda canlarına kastediyorlar tabi başkalarının da hayatıyla oynuyorlar, farkedene kadar iş işten geçiyor.. ömrüm dağlarda bisiklet stoppie'leriyle(arka teker kaldırma) geçti kendimi yolda (trafikte = yaya ve/veya araç akışına açık olan her yol) bu sayıdıklarıma yorup ne balatalarımın ne lastiklerimin ömründen götürmem.. varsın olsun sakin sürüş.. gerisi çok da tın.. beni geçecek kişinin edecebileceği kar max. 10dakika, varsın olsun 10dakika geç gideyim.. nasıl olsa bir yerde trafik sıkışıyor

ha yolda agresifimdir, canıma kastedeni 2/4 teker sayısı farketmeksizin aracından indiririm.. donuma kadar korumasız bakkala gitmem motor üzerinde (scooter dahil).. bisikletle hayati kazaları çokça atlattım.. öneminin farkındayım, belliğim dahil çorabıma kadar full korumayım..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    starblazer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yoktur
    HOSGELDIN
    2 TEKERI OLAN HERSEY VAR BURDA , ANA KONU INSAN , ARAÇ ise MOTOR diye düşünürsen , skutır mış hayabusa mış farketmez o işin adrenalin kısmı.

bendede harley var ama işte arkadaş hatrını kırmamak için VN800le aynı yolu paylaşıyorum yeri geliyo Falcon oluyo

airman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VFR 1200X C/T
    Hoş geldin arkadaşım
    dogru yerde,dogru insanlarla berabersin.

Bizim için altındaki CC'den çok üstündeki kişilik daha önemlidir.
    THICKHEADED MAN DOESN'T WEAR HELMET

Hoşgeldiniz.

Ne kadar şenlikli bir karşılama topiği olmuş bu böyle. Herhalde size de sürpriz olmuştur. Sonradan çok güleceğinize eminim.

aguila - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha fazer büyüyünce V.MAX
    topic tavan yaptı arkadaş öle bi başlık yapmışki gurubamı katılıyo görücüyemi çıkıyo hala anlaşılamadı bizimde katkılarımızla reyting i tavan yaptı hani derler ya birisi kuyuya taş attı herkez onu çıkartmaya çalışıyor birde arkadaş nezaketi elden bırakmadan entellektüel takılarak durumu kurtarmaya devam ediyor valla bravo

Alıntı wert_35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bendede harley var ama işte arkadaş hatrını kırmamak için VN800le aynı yolu paylaşıyorum yeri geliyo Falcon oluyo
    bende fazer in resmini bi arkadaştan ödünç aldım aslında itiraf ediyorum hala mopetim var idare ediyom n yapalım arkadaşlar mola da bekliyo beni
    by K@d@k@L

Motosikleti
    Fz6 satıldı
    arkadaş ne kadar aşağılık kompleksi olan bir milletiz yaw, adam yetilerini yazmış milletde "bende yok onda varsa da neye yarıyor sanki diye" bel altından vurmuşta vurmuş.

bir ülkede 1000.000 tane einstein olsa çok süper olurdu demi ama yok 1 tane var.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı muhozo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bir ülkede 1000.000 tane einstein olsa çok süper olurdu demi ama yok 1 tane var.
    rahmetli iyi adamdı da biraz çatlaktı binlercesi olmasın zaten, adam gelmiş yaşamış vakti gelince de göçüp gitmiş.. yeterince teori üretmiş.. 1tanesini anlamak senelerimizi alıyor, bir de bunun gibi binlercesi sistem çöker valla

aguila - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha fazer büyüyünce V.MAX
    n kadar eğleniyoruz devam diyorum iyilik meleklerine karşı kötülük melekleri ve kıskananlar daha n einstein ler çıkarıcaz buralardan komplekslerimizi yıkacağız tek tip düşüneceğiz eleştirilere kapanacağız muhakkak koruyucularımız olucak motor tutkusu hepsinin üzerini kapatacak yaşasın motor kardeşliği
    by K@d@k@L

Motosikleti
    Fz6 satıldı
    Alıntı aguila adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    komplekslerimizi yıkacağız tek tip düşüneceğiz eleştirilere kapanacağız
    valla üye profillerine bakıp genel konularda yazılanlara bakınca bu dediklerinin "atomu parçalamaktan" daha zor olacağı çok açık

Alıntı Mboy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1tanesini anlamak senelerimizi alıyor
    Onu da boşver üstad nasılsa biz Türkler anlamak için pek zaman harcamayız nasılsa birileri bizim yerimize "anlar"

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı muhozo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Onu da boşver üstad nasılsa biz Türkler anlamak için pek zaman harcamayız nasılsa birileri bizim yerimize "anlar"
    bunu çok iyi dedin..

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)