ustalar yardım edin mondia 125 mt 1,600 nasıl sizbana önerin
-
arkadaşlar ustalar yardım edin ilk defa motor alıcam bana marka ve model önerirseniz sevinirim bek bi bilgim yok mondial 125 mt 1,600 diyorlar siz bana ne gibi bi tavsiyelerde bulu nursunuz yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim
+ Bu Mesaj Moderator tarafindan kilitlenmiştir.
Sitemize hoş geldin, önce forum kurallarını okumanı sonrada "motosiklet seçimi ve modeller" kısmına bir göz atmanı tavsiye ederiz.
Kendin bir karara vardıktan sonra doğru bölüme doğru bir başlık açarsan üyeler daha kolay yardım edeceklerdir. Saygılar...
+ Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
+ Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
+ Şikâyetler için... info@motosiklet.net
*********************¿*********************
Reklamlar
-
yardım cı olun 2000 kadar limitim var
-
sonradan üzülmek istemem bana iyi bi motor önerirseniz sevinirim zaten onu da taksitle alıcam mondial 125mt hakkında ne dersiniz ustaların tavsiyesini bekliyorum 20000 limitini biraz daolsa aşabilirim sıfır almayı düşünüyorum şimdiden teşekkür ederim
-
berbat rezil iğrenç bi motor.alırsan mahfolursun elinde kalır asla alma
lan yeter nezaman üye oldun nezaman 30 küsür mesaj yazdın. aynı mesajı defalarca göndermenin amacıne.bu şekilde ciddiye alınmayı bekleme.kimse sallamaz tabiki seni.eğer ciddi ciddi almayı düşünüyosan adamgibi sor .
-
vlad1462, gece 3 te msj atmış birde, o saatte herkesin kafa kıyak, sorduğu soruya cevap vermez ler tabii.....
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
-
öylemiiii
bende diyom lan millet ikitane alt alta yazınca uyarı alıyo,siliniyo.bu herif nasıl oluyoda peşpeşe bukadar çok yazabiliyo.meğer moderatörler uykudaymış
bu herife uyarı vericek kimse yokmuş
-
maylo87, Ardarda mesaj gönderecekseniz mesajınızın sağ üstünde yer alan DEĞİŞTİR tuşunu kullanın.
vlad1462, nası hocam oldu mu iyi uyarılmışmı
-
ChatnoiR, kara kedi geldin haaaaaaaa.......pist pist
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
-
maylo87,
iğrenç ötesi bir lahmacuncu motoru
Arn al 1 numara hiç bir problem yok japon malı sınıfının en iyisi
Big Black SHARK
:cat:
34 FB 5731
-
ChatnoiR adlı üyeden alıntı
maylo87, Ardarda mesaj gönderecekseniz mesajınızın sağ üstünde yer alan
DEĞİŞTİR tuşunu kullanın.
vlad1462, nası hocam oldu mu
iyi uyarılmışmı
ok şimdi oldu.dersini almıştır heralde ve bidahada yapmaz umarım.
-
kusura bakmayın arkadaşlar daha yeni alışıyorum bu siteye il defa giriyorum beni affedin
-
mct 250 veya ybr125 hangisi önerileriniz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler