Selam tüm motor camiasina
siteyi tesadüfen yakın zamanda buldum. surekli teknik ve motor secimleri bolumlerini takip ettiginden burayi geç fark ettim.
izninizle kendimi tanitayim;
motor ile tanişmam hatirlamadigim bir cocukluk yaşından başlar, babamin arkasinda hizla giderken yaptigimiz kazadan sonra babam motor surmeyi birakti. (bacaginda ciddi hasarlar oluştu) benim şeytan tüyüm olduğundan bir şey olmamişti takla attim durdum sonrada ayaga kalktim.
o zaman bu zamandir motor aşığıyım. (kazanin ardindan 15 yil falan geçti)
kuzenim sayesinde 96 'da kullanmayi ogrendim. malesef kuzenimi sadece yazlikta gorebildigimden ve ailem motor karşıtı oldugundan sadece yazdan yaza binebildim. 3 yil once ehliyetsiz kullanimdan saglam bir ceza yiyince kullanmayi tamamen bıraktım.
universiteydi şuydu buydu derken geçen zamandan sonra kimseye soylemeden kendime bir keeway superlight 150 aldim. alir almaz da ehliyet kursuna yazildim.
sonunda daimi olarak motor üstünde olabilecegim. Unutmadan; ismim Yusuf, istanbul kadikoyde ikamet ediyorum sinema sektoru ile meşgulum. Yakindaki tüm motorcu arkadaşlara bir yararım dokunabilirse irtibat kurmaktan cekinmesinler:
hepinize sevgiler ve saygilar.