siteye henüz üye oldum,oldukca aktif bir site bende kalıcı olmak niyetindeyim,tam bir mobylette uzmanıyım
saygılarımla
siteye henüz üye oldum,oldukca aktif bir site bende kalıcı olmak niyetindeyim,tam bir mobylette uzmanıyım
saygılarımla
Aramıza hoşgeldin ; kalıcı olman dileği ile...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
bnde yeni sayılırım
çok güzl bi site
kalıcı olmak dileğyle
hoş geldin ..daimi ve kalıcı olman dileğiyle...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
hoşgeldin....
Hoş geldin, nerede yaşarsın, mobilet uzmanlığı nereden gelmekte, yoksa motor ustası mısın, ustalık ırsi mi?
uzman dediğine göre görmüş geçirmiş olmalısın usta hoşgeldin
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
Hoşgeldiniz...
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
hoşgeldin arkadaşım
[B]joker[/B]
[B]live to ride-ride to die[/B]
öncelikle tüm arkadaşlarıma ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum ****HOŞBULDUM*****
32 yaşındayım fotoğraf stüdyom var tek hobim,racing tir aslında 2-3 yıl bindim fakat bunun yanında izmride gayri resmi tek silindirli mobylette yarışları oluyor,bu tarz yarışlara motor hazırlıyorum sürücü genç arkadaşıma veriyorum yarışlarımız oluyor,videolarımız var,tvlere haber konusu dahi olmuştuk,bunun yanında dicoveryde bir konumuz yayınlandı,2 zamanlı motorsiklette tavizim yok,sür'at konusunda oldukca iyi olduğumu düşünüyorum,bu tarz konularda umarım yardımı olan arkadaşlara yardımcı olurum,
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)