selam arkadaşlar sizlerle tanışmak gerçekten güzel gerçi izmirli motorcu arkadaşlarla ömerağada milli maç izlemiş şahsen tanışmıştık onlarada burdan sevgiler görüşmek üzere.
selam arkadaşlar sizlerle tanışmak gerçekten güzel gerçi izmirli motorcu arkadaşlarla ömerağada milli maç izlemiş şahsen tanışmıştık onlarada burdan sevgiler görüşmek üzere.
hoşgeldin arkadaşım ama kendini biraz daha tanıtırsan daha ii tanımış olacağız seni
YAŞAMAK BİR AĞAÇ GİBİ TEK VE HÜR...
VE BİR ORMAN GİBİ KARDEŞÇESİNE...
aramıza hoşgeldin izmirli arkadaş
teşekkür ederim mimarım, Karşıyaka'da oturuyorum ve çalışıyorum MrCool aracılığı ile sizlerle tanışma fırsatı buldum uyum sorunu olmaz bende bu sevdaya kapılanlardanım elimden geldiğince etkinlikleri takip edip katılmaya çalışıcamnunu adlı üyeden alıntı
hosgeldin
Neron503, hoşgeldin, bu romayı sen mi yakmıştın abi....
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
Hoşgeldin
yol bir yere gitmez o bir durma biçimidir,
yaşamak hızlı bir ölme biçimidir.
federal adlı üyeden alıntı
Bu soruyu bekliyordum ecelden kaçılmaz ben yakmadım ayrıca avatardaki resimde ben değilim en kısa zamanda yakışıklı bir fotoğraf koyucam
Neron503,
aramıza hoşgeldin evet ya izmir tayfası artsın artık
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
merhaba..
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
hoş geldin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)