Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Çanakkale' den selamlar. Burada olan arkadaşlar her türlü organizayona hazırım...
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Çanakkale' den selamlar. Burada olan arkadaşlar her türlü organizayona hazırım...
bir kaç senedir gelemedim memleketinize
belki bu sene tekrar gelirim ve gelibolu yarımadasında yatmakta olan bir çoğu isimsiz şehitlerimizi ziyaret edebilirim.
aramıza hoş geldin
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
hoşgeldinnn
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Hoşgeldin...
Teşekkürler arkadaşlar. Bu tarafa yolu düşenleri mutlaka beklerim...
abi hoşgeldin. ben senin motoru bizim okulun oralarda görüyorum, havuzun orada mı oturuyorsun?
motosiklete bin oğlum çünkü motosiklet hayattır!
Yok kardeşim. Pizzacının yanında maviküre bilgisayar var gel oraya tanışalım çay kahve içeriz.
hah biliyorum tamam abi gelirim en kısa zamanda. benim motorun plakası düştü birkaç gün sonra çıkacak.
motosiklete bin oğlum çünkü motosiklet hayattır!
Hoş geldin aramıza abi Ninjacıyı hatırladın mı ^^ okan ben
hoşgeldiniz.....
Aramıza hos geldınız..............Bi aksılık olmazsa havalarda musaıt olursa 18 mart canakkalede olacagım.
[B][COLOR="Red"]İran'lı bir şair der ki: ''Aşka uçarsan kanatların yanar'' Bunun üzerine Mevlana C.Rumi derki: '' AŞKA uçmayacaksan kanat neye yarar''...[/COLOR][/B]
Herkese teşekkür ederim sıcak karşılama için. Ninjacı nasıl gidiyor? Görüşmek üzere.
hoşgeldin.. yazları ayvalık tarafına gelirseniz görüşürüz.. kalıcı ve katılımcı olmanız dileğiyle...
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
Herkese tekrar çok teşekkürler. Buluşmak, tanışmak ve görüşmek ümidi ile.
Aramıza hoşgeldin arkadaşım ...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
hoşgeldin çanakkale...
.....HONDA HAYAT ONDA.....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)