göreve Marmarise gitdiğimde Barış abime uğramıştım
ne görev ama Marmaris - Antalya - İstanbul
Barış abim özledim walla askerlik bitsin en kısa zamanda gelicem gene yanına
ERASER WİLL COME BACK
Aydın askerlik bitmeden biz sana bikaç zor görev daha ayarlarız merak etme...
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
powerbyaydin adlı üyeden alıntı
kanka sayılı günler bak nasılda geçiyor...hayırlısı olsun...sabah 6 da program bitti...çağrı ve mesajını 02-03 gibi gördüm cebin kapalıydı...attığım mesajı sabah aldın galiba...eve geldik sabah 06.30a doğru tanyeri ağarırken...şaft kayık tabi..kılıçbalığı abiyi 2 ye doğru uğurladık...programı varmış Ortaköye arkadaşlarıyla...bende rahatsız etmemek adına katılmadım...kızımlayım kanka...öpüldün...
daha 202 günün var...görüşcez inşallah...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
hayırlı teskereler aydın kardeş ben sitede yeniyim ama unutmaki asıl askerlik askerden döndükden sora başlıyo sen sağlıcakla git sağlıcakla gelde hayat sana ikinci askerliğide öğretir zamanla... allaha emanet ol...
hayırlı teskereler aydın abi..
CBR 600F Honda,
ben sitede yeniyim daha önce tanışmadık ama sana hayırlı teskereler
diliyorum.umarım enkısa zamanda sevdiklerine kavuşursun.
Hayırlı tezkereler Aydın hocam...
Saygılarımla...
Hayırlı Tezkereler
EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER....
[B][U]motosiklet.net@hotmail.com[/U] [/B] (İsteyenler Ekleyebilir) :cat:
Biraz da Taksim'den, Beyoğlu'ndan fotoğraflar isteriz...
Gelmek isterdim ama vaktin kısıtlıymış, kalan 153 günden birinde de biz görüşürüz artık
İyi haberlerini bekliyoruz, görüşmek üzere...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Allah kavuştursun.
[COLOR="Red"][SIZE="2"][B]Dostlarım bana müslüm baba der.[/B][/SIZE][/COLOR]
Kanka Boğazdan nefret ediyorum artık...O nasıl Boğaz turuydu be abi...ayaklarım uyuştu...hani yanımızda manita olsa tamam çekilir ama 2 odun biri meşe biri kayın nereye kadar...Mıamı Vıce gaziside olduk bu ara...Haftaya ona gidekmi kankastarr...
Hiç fotomuz yok nedense dimi Aydın...Harbi niye çekilmiyoruz...
artık 50günde bir faslı yok kanka...tam gaz devam...birdahaki buluşmada motor olacak buna emin ol....
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
bitermi be 153 gün ....
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Abi bende bitmez diyorum...inanmıyor...bugünü sayma gezdik tozduk...kaldı 152...
Barış Abi teskere alan kısa dönemlerin biri bizim şaşkına giderken ne demiş biliyomusun...
"Ben geldiğimdede buradaydın...gidiyorum yine burdasın..."
Bizimki bayağı içlenmiş lafa...
bu topik...26.11.2005 te açılmış...2006 bitiyor bizimki halen asker...
hayırlı teskereler allah kolaylık versin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)