powerbyaydin, hayırlı teskereler.
crazy devil msnde başka dostum yok demişin...eyvallah...
sibemol her zaman bekleriz...
savaş abi bende ankaradaydım elmadağda inzibattım...acemi birliğim istanbul saruyer garipçeydi...
aydıncığım şoför olacaksın daha ne istiyon...45 gün postal giyeceksin ondan sonra postala elveda...bu bahriyenin elbiseside rahat olur...
bbrr abi istanbul dediysem bir hikmet vardır bu işte...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Abi yeni öğrendiğini söyleme sakın modlara ve modluğa yakınlığınla tanınan bi abimiz olarakBBRR adlı üyeden alıntı
Yazık olmuş aydına sen antalyadan çık iskenderuna askere git. Olacak iş değil. Ne diyelim hayırlı teskereler. Aydın benden sana bir tavsiye Askerlik günlerinin herbirinin kıymetini bil bittikten sonra parada versen nizamiyeden içeri giremezsin. Başarılar diliyorum. Rahat uyuyun arkadaşlar aydın nöbette bizim güvenliğimiz için bekleyecek
yol bir yere gitmez o bir durma biçimidir,
yaşamak hızlı bir ölme biçimidir.
hayırlı tezkereler
ALPAY
O şimdi Asker
şafak 460
bitmeeeeezzzz
ne şafak 460 mı, bitermi bu askerlik beee, üffff... aydın duymasın...
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
dedim ya bitmeeees
federal niye la, biz 550 den başlamadık mı? Bak adam 90 taktı bile bize
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Eyong, 550 başladıkta bitti mi, bana ömür gibi geldiydi yaw 18 ay Erzincan'ın dağlarını seyretmek off off....
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
yav aydın bugün teslim oldumu acaba...cep teli varsa yazabilirmi siteye sıpayı özledi şimdidden
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Şafak 1 yazdığımız günlerde gelecek bu topice,o zamana kadar Aydınsız aydınlık olmaya çalışıcaz...
Aydın Arkadaşımızın 20.11.2005 tarihinde yapılan asker yemeğine Antalya gurubu olarak manavgat'a gezi düzenleyerek katıldık. Aydın yarın Akşam yani 22.11.2005 tarihinde akşam 20:30 da Vatani görevini yapacağı İskenderuna doğru yola çıkacak. Kendisine hayırlı teskereler dilerken geride bırakacağı ailesi ve sevenlerinede allah Kavuştursun diyoruz. Uğurlamaya Gidecek olanlar 18:30 da Antalyadan manavgata hareket edecektir.
motorize07 [MT Antalya Burada]
Her Tip Yol ve Hava Şartlarının Motorcusu
Gittiğin Yol, Yol Değil. YAMAHA XT600 E
bir cep nosunu rica etsek aythakan kardeşim....son bir kez sesinin duyayım powerbyaskerimin...
mete_han, Özelden mesaj attım. Saygılar
motorize07 [MT Antalya Burada]
Her Tip Yol ve Hava Şartlarının Motorcusu
Gittiğin Yol, Yol Değil. YAMAHA XT600 E
sağol...arayayım bir toparlağımı...bunu askerde harcarlar yav...parlak ve beyefendileri sevmez kadro askerler...
acemilerde kadro askerler veya usta birliğinde üst devrelerin arasında talim öğretmeni kültürsüz cahil tipler istanbul izmir ankara gibi büyük şehirden gelenlere gıcıktır bildiğim kadarıyla...aklınca ezmeye çalışırlar...ama iskenderun kalabalık...arada kaynar...
Arkadaşlar nete son girişim gitmeden önce ve izne gelinceye kadar son mesajım
Hepiniz süpersiniz inanın bana sizleri çok özlücem
iyi, kötü, acı, tatlı, günlerimiz geçti görev yaptığım süre içerisinde hatalarım oldu belkide bilmeden kırdığım var ise Özür dilerim
arkadaşlar motosiklet.net ailem HAKKINIZI HELAL EDİN
dödüğümde gene süper olucaz herkezi seviyorum
(gelince yazdıklarınızı okumak süper olucak)
ERASER WİLL COME BACK
Kardeşim aydın işlerimi yoluna koyarsam ziyaretine gelicem ama soy adnı bilmiyorum
iskenderun bana 2 saatlik yol motorla 1.5 saatte alırım havalar iyi olunca gelicem hemde
siteden 2 arkadaşla umarım acemilik dönemin iyi geçer.
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)