Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

antika motorsiklet

REKLAM ALANI

Motosikleti
    1963 mobylette
    slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım,yaklaşık 1 yıldır eski tip mobylette arıyordum(kıçtan depolu)ve sonunda aydında bir tane buldum yaşlı bir dedeninmiş ama dede iyi bakmış motora.neyse ben bunu aldım fakat sağ yan kapağı ve ön farı yok aranızda bulabileceğim yeri bilen varsa yazsın sevinirim. birçok motor bindim artık işin zevk kısmındayım öyle bir motor yapıcamki bakmaya kıyılamıyacak bütün civataları krom olacak.gözümün önünde yarım saat çalıştırıp belki bi tur atıp silip yerine koyacağım.şimdiki halinin fotoğrafını eklerim daha sonra.ayrıca yaparken çektiğim fotoları paylaşıcam sizinle.
    kaybetme korkusuyla yaşayanlar zaten kaybetmiş sayılırlar.:cat:

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Hayırlı olsun. İzmir Basmane'de eski Java-Bmw-Hertürlü restorasyonu yapan ve parçaları bulabileceğin usta ve parçacılar mevcut.

Motosikleti
    1963 mobylette
    Alıntı motorhocası adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun. İzmir Basmane'de eski Java-Bmw-Hertürlü restorasyonu yapan ve parçaları bulabileceğin usta ve parçacılar mevcut.
    saol kardeşim bu hafta giderim.
    kaybetme korkusuyla yaşayanlar zaten kaybetmiş sayılırlar.:cat:

Motosikleti
    Yamaha RX 115
    Manisa-Turgutlu sanayi sitesinde,İzmir Menemen Sanayi sitesinde mobilet,pejo v.s. parçalarını rahatlıkla bulabilirsin.ben polini silindir alacaktım menemenden biraz tuzlu geldi
    Yamaha RX 115

[ ...::: OrGiNaL FoMoCo :::... ]

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)