ankara dan hakan.. hepinizi selamlıyorum.
yeni almış oldugum jinlun 250-5 ile aranıza katıldım. umarım bu büyük forum camiasında güzel şeyler paylaşırız.
bu işte yeniyim. ve tecrubelerınızden yararlanacagıma inaniyorum..
ankara dan hakan.. hepinizi selamlıyorum.
yeni almış oldugum jinlun 250-5 ile aranıza katıldım. umarım bu büyük forum camiasında güzel şeyler paylaşırız.
bu işte yeniyim. ve tecrubelerınızden yararlanacagıma inaniyorum..
hoşgeldiniz....
hos geldın motorun modelı ne ve kac tl ?
hoşbuldum arkadaşlar sagolun..
motor 2005 model 7500 km de 1500 e aldım...
resim eklemeyı bılmıorum foto koymak isterdım..
merhaba cruiserci arkadaşım. motorun pek kullanılmamış galiba, 3yılda 7500km kazasızsa iyi almışsın
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
hoşgeldiniz....
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
teşekkurler genç kaptan..
hayırlı olsun.kazasız kullanmanı dilerim..3 sene önce aynı duyguları yaşamış bi motorcuyum. ank.neresindesiniz? ben çank.yıldız,dayım.görüşlerimi sizinle paylaşabilirim.isterseniz...ben keeway 150 almıştım..25.000 km. yaptım.elden çıkardım.yine bakıyorum.ne alırım diye.sizin görüşlerinizden de faydalanmak isterim.resim koyma benim de problemim. birisinin yanınızda tarif etmesi lazım..öyle uzaktan tarifle ben yapamıyorum..
[ımg]reco0004[/ımg].................
aramıza hoşgeldin
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
Aramıza hoşgeldin ; Kalıcı olman dileği ile ...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
heyt bi jinluncu daha kazandık :D kazasız belasız kullanırsın ins
Barbaros İLKBAHAR
[COLOR="black"][COLOR="Red"]10Riders Balıkesir Motosiklet Kulübü [/COLOR][/COLOR]
:queen:RüzGaRı Hisset :queen:
hoşgeldiniz..
Sen istiyor temiz bir yamaha ? Verecek 2.500 $ ..
hoşgeldin arkadaşım.umarım kaza bela olmadan başlarsın motor hayatına ve hep öyle gider.motorun da temiz görünüyor.acemiliğini bu motorla atıp ileride büyütürsün.motorun model olarak başlangıç için iyi altenatifler arasında..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
Hoşgeldin arkadaşım...
hoşgeldin.. umarım motorunla güzel maceralar yaşarsın.
çok teşekkürederim arkadaşlar.. umarım kalıcı olurum ki öyle görünüyor. sıcak bir ortam hepinizi saygıyla selamlıyorum..
evet ilk motorum, ancak daha once tecrubelerım vardı fakat acemıce idi.
şu anda havalardan dolayı pek binme fırsatım olmadı.. ama çok memnunum diyebilirim..
sevgili üstad ysrgnys, ilginize çok teşekkürederım mutlaka görüşmek isterim,sizin gibi bu işe yıllarını vermiş insanlarla görüşmekten onur duyarım.. uzun bir araştırmadan sonra bu markayı tercih etmiş bulunuyorum bir diger sebebi ise 4 yıl önce jinlun ankara balgat bayii sinde çalışmıştım. sizide jinluncu yaparsak,
hep hayalım olan bir CRUİSER gezisi planı yaparız dıyorum.
inşallah
eyvallah kardeşım. evet artık jinluncuyuz.. umarım güzel anlar bizimle birlikte olur.. eger bi balıkesir-bandırma seyahatım olursa seni mutlaka ararım..
jınlunları toplasak bi ara
ankarada goruşmek dılegıyle aramıza hoşgeldın
::gleam::Bugünü dünüme yarınıma değişir giderim
Zaten bu kafada değil seni, evi bile zor bulurum::cheeeeer::
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)