merhaba arkadaşlar ben koray yalovadan belki hatırlayan arkadaşlar vardır...askerliğim nedeniyle uzun süredir aranıza katılamıyorum sizleri çok özledim hakkariden komando selamları.... şafak 159 inşallah aranıza tekrar katılabilirim hoşçakalın
merhaba arkadaşlar ben koray yalovadan belki hatırlayan arkadaşlar vardır...askerliğim nedeniyle uzun süredir aranıza katılamıyorum sizleri çok özledim hakkariden komando selamları.... şafak 159 inşallah aranıza tekrar katılabilirim hoşçakalın
Hızını Umutlarına Göre Ayarla!!
Bekliyoruz hayırlı teskerreler.....
hayırlı tezkereler arkadasım allaha emanet ol umarım sağsağlim dönersin aramıza
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
Hayırlı teskereler olsun bir an önce.
O da asi ruh yaşamla ölüm arasında.
En çok direnenler, en çok bilenenlerdir
Bizdende sana merhaba KOMANDO! Tabi katılacaksın aramıza.Neden? Çünkü;"KOMANDO BİTTİĞİ YERDE BAŞLAR!". Hadi hayırlı teskereler.Bekliyoruz.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
hayırlı teskereler...
hayırlı teskereler kardeş
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
çok tşkler arkadaşlar inş yine birlikte gezilere gider dosluğumuzu güncelleriz )
askerlik hasret bastırıyo ama motosiklet aşkı tutkusu varya o beni bitiriyo
hayırlı teskereler arkadaşım.
Arladaşım bitirmişsin maaşallah.Allah sevenlerine ve sevdiklerine kavuştursun inşallah. Hadi Hayırlı teskereler
az kalmış sık dişini
daha hiç gitmeyenler düşünsün
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
çoğu bitmiş azı kalmış...hayırlı teskereler
[B]Düş peşindeysen, [U]DÜŞ PEŞİME[/U][/B] :bounce:
teselli verdiğiniz için hepinize tek tek tşk ederim.. ama burası hakkari çarşısı bile yok motosikletin tekerini bile göremiyorum 4 dağın ortasında hayallerimle motosikletime kavuşacağım günü düşünerek ayakta durmaya çalışıyorum...offffffff offffffff
hayırlı tezkereler, kazasız belasız sağ salim dönmen dileğiyle
çakı gibi askerlik yapıyosun bak ne mutlu sana hemde komandosun. Daha gitmeyenler varken sen yemişsin askerliği işte. sabret biraz daha. Gelince gezersin bol bol
Hayırlı tezkereler ...Benim kardeşin de şafak 270
Merhaba Koray ; Bitince katıl aramıza
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)