pendik+1
ben kartallıyım 41 senedir.doğma büyüme.hala kartaldayım kendi mülkümüzde.benim dedem çook zengindi.kozyatağındaki carrefour un bulunduğu arazi dedemindi.hayal mayal hatırlıyorum ozamanın parası 80 bınlıraya birilerine sattı.o alanlar bir kaç zaman sonra başkalarına sattılar.genoto bedford araç fabrikası olmuştu,bilmem hatırlayan varmı? 85 senesinde askere giderken dedem 5binlira harçlıkvermiş terhis olduktan sonra geri istemiş bende ona ödemiştim. adım uğur benim motorum regal raptor 250 cc...türkçesi muhteşem,krallara layık yırtıcı kuş anlamına geliyor.ben ona kısaca baba kartal diyorum..
kaldera hıııışt daha 50 km olmamışsın
çaktırma millete yaw
olamaz yaa bukadar mıyız yaa
tamam, hepinizi msn nede bekliyorum
bende pendikliyim beyler.. isterseniz msn im : teskii@hotmail.com
İş yerim kartal'da ama ben her yere gelirim
Sanal değilde şöyle toplanılacak,gezilecek,seyahat edilecek yerlerde görüşmek üzere
Apache34, Dün akşam ki gibi değil mi? Sonrada uzaklara açılırız ne güzel.
Sadobey
ben ayda bir iki haftasonu uğrarım kartal civarına. anne baba uğur mumcu'da oturuyo benim.
iş ve okuldan fırsat buldukça zaten yokluyorum ben siteyi uygun bi toplaşma var mı diye, kartal civarı olursa da araya bi de aile ziyareti sıkıştırırım hiç fena olmaz.
Bende buradayım dimitraki beni unutmussun yaw iyiki yoktum buralarda hee
ewet PENDİK +1
selam arkadaşlar..
bu topic çok aşaalara inmiş.. bende dahil olayım ve yine yukarılarda görünsün.. dimi..
Bende Kartal-Soğanlık tayım.. Jinlun 250 ... daha dün aldım..akşamları idman (vites ve fren) yapmaya çalışıyorum.. tabi tek başına ve amaçsız dolanmak biraz sıkıcı oluyoo.. hep aynı güzergah içinde dolaşmak zor..
yaw bu topic'i açtıktan sonra Aralık ayında kimse uğramadı mı buralara.. ??
[FONT="Times New Roman"][SIZE="3"]Risk almayan ilerleyemez. Kaplumbağa bile ilerlemek için kafasını kabuğundan çıkarır.[/SIZE][/FONT]
:bounce: [SIZE="3"][COLOR="Silver"]1[/COLOR][B]B[/B][COLOR="silver"]9[/COLOR][B]J[/B][COLOR="silver"]0[/COLOR][B]K[/B][COLOR="silver"]3[/COLOR][/SIZE]
arkadaşlar bende pendiktenim yokmu bir organizasyon düzenleyen bir ara buluşsak şöyle 15 20 motor hem tanışırız hem oturur bir yerlerde çay içeriz pendik kartal sahilinde falan iyi olmazmı.Hadi ama birileri ok versin bir gün belirliyelim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)