selam herkese.... gelmek uzun sürdü biraz ama artık bende burdayım herkese selam....
selam herkese.... gelmek uzun sürdü biraz ama artık bende burdayım herkese selam....
hoş geldin sefalar getirdin emre
pardon çay nerden alınıyor burda :
çay hemen hizmetinizde
e hoş geldin aramıza ii sohbetler
YAŞAMAK BİR AĞAÇ GİBİ TEK VE HÜR...
VE BİR ORMAN GİBİ KARDEŞÇESİNE...
biiiiş burdayış şen nerelerdeşin şimdiye kadar kardeşim
avusturalyadan bukadar zormu buraya gelmek anzakların yanından
hoş geldin kardeşim sefa getirdin
Hoşgeldin .. Bu güsel çiçekleri senin için kopardım
Uzay H
A RH (+)
Honda SW 400
sharaph adlı üyeden alıntı
teşekkürler eski ankaralı yeni izmirli dostum sen yakında istanbulada el attınmı tamamdır demektir buradaki dostlukları çok seveceksin eminin
Hımmm, demek ki tanıdık biri, hem de İzmir'li. Ve de gurbetçi;
Hoşgeldiniz sharaph e
Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen
merhaba arkadaşlar....
hoşbulduk
çiçekler için ayrıca teşekkürler.............
sharaph hoş geldin arkadaşım
sharaph, hoşgeldin. Bu arada avatarın sağlam ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
tekrar hoşbulduk arkadaşlar. burası süperrrrrrrrrrr. bağımlılık yaptıııııııııııı tavsiye eden dostumada ayrıca teşekkürler.....
hoşgeldinsharaph,
cbr 600 kullanmadan ölürsem gözlerim açık gidecek....kullanırsam kapalı....
avatar için teşekkürler metal bu arada ben emre.... hala uyanmaya çalşıorum isim yazmak yeni geldi aklıma... yeniden selaaaaaaam
stella sen tanıt arkadaşı onun yerine sanırım daha uyanamamış arkadaşımız nereli ne işle uğraşır ideali nedir anlat bakalım stella.
yok ben hala şoktayım uyanamadım yaa gerçekten dün siteye üye oldum. bugün tanıtma faslı ismim emre... izmirdenim lancelot35 bu arada avatar sağlam izmire yeni geldim. ankaralıydım. artık izmirliyim. henüz turist modundayım izmirde bilgisayar ile uğraşıorum... motorum henüz yok ama birgün olacak bu kesin neyse artık bende aranızdayım hepinize teşekkürler...
Aramıza hoşgeldin...Bi İzmirliyi daha aramızda görmek güzel..Meslektaşız aynı zamanda.
bizde uzun süredir senin yollarını gözlüyoduk hoşgeldin
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)