deniz ben kırklareli/pınarhisar aranıza yeni katıldım tüm motosiklet.net ailesine selamlar bisan shalter 125
deniz ben kırklareli/pınarhisar aranıza yeni katıldım tüm motosiklet.net ailesine selamlar bisan shalter 125
hoşgeldin deniz
umarım güzel vakit geçirirsin
Hoşgeldin Deniz...
Aleykumselam hoşgeldin
a.s arkadaşım aramıza hoşgeldın umarım sıtemızde guzel arkadaslık ve dostluklara imza atarsın .
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
a.s hoşgeldiniz
Seni Sevdimde Ne Oldu Efes Ve Turkcell Zengin Oldu
armıza hoşgeldin
Aleykum selam hoş geldin aramıza kazasız belasız Allahın izniyle sürmek dilegiyle Rabbimizin sevdikleri yüzü suyu hürmetine kazadan beladan korusun cümlemizi Allah cc amin ecm
Aleykum selam hoşgeldiniz.
[B][U]Utku SAYAR[/U][/B]
Aramıza hoşgeldin kalıcı olmanız dileğiyle
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
a.s. hoşgeldin deniz ,ben buradan motosiklet adına çok şey öğrendim umarım sende öyle olursun.. Allah kaza bela vermesin yolumuz heğ açık olsun keyifli sürüşlerr...
hoş geldin kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle!
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
teşekkür ederim arkadaşlar hepiniz çok sağ olun kalıcıyım burası beni sardı aile gibi benide aranıza aldığınız için teşekkür ederim allah kazasız belasız km yapmaya nasib etsin
hoşgeldin
cayini demlimi icersin
abi teşekkürler farketmez demi 3 şekerli olsun yeter
lenn sosyete sendemi burdasin vay be kardesime bak inan cok sevindim geldigine .
zaten nick'i gordugum an anladim senin oldugunu . nick tam senin tarzin ilkaninda bi uyeligi var ama takilmiyo , onuda cek foruma bi zahmet
bu arada , yaza gelene kadar motorumu pert etmeyin 2 kafadar
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
hoşgeldin..
Sen istiyor temiz bir yamaha ? Verecek 2.500 $ ..
kardeş hoşgeldin.
[B][I]birgün elbet hayabusa'ya sahip olacağım.[/I][/B]:queen:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)