Üye olalı uzun süre oldu ancak tanışmak bu güne imiş ..
Trakyadanım aşağıda yazdığım mesajı pazar gecesi yazdım burada sizlerle paylaşmak için sonra bi konu açmayım dedim ancak hem tanışma hemde pazar günü hissettiklerimi yazmak istedim .
Bu gün o rüzgarı hissettim hala mutluyum 2/3 saat kullanmaya çalıştım
cg 125 ile .. Titan güzel motor
ilk defa adam akıllı bindik (makineye) haftasonu sınav var ehliyet alcaz motoru zor kullanıyoruz hocaya dedim scooter kullanmışlığım var diye (ben bile inanmışım buna halbu ki kullanmışlık 3 km var yok ) sonra bi tur atınca makine ile dengeni kuramıyorsun dedi.
Eğitim sonunda da üç kişi var dedi bu sınavda alacak a2 ehliyeti aralarında en iyisi sensin (sevindim ) dedi hiç stop ettirmedin hem de hiç düşmedin dedi beğendi hafta sonu da güzel olur umarım .. bu gün iyi ce öğrendim gerek denge çalıştırma gerekse kaldırma dönme iyi idi .. Tabi ki ehliyet sınavını geçecek kadar desek öğrenme kısmını daha doğru olur .
sinyal bile kullanmaya başladım .. hayırlısı inşallah güzel günler ilerde buraya niye mi yazdım sadece paylaşmak istedim sizlerle .. çünki pek destekleyen yokta yaşadıklarını büyük bi hevesle anlatıp of püff eden yüzleri görmek zor ..
tek sıkıntım vitesi üçten ikiye ya da işte ikiden bire almak ..
onlarda çözüldükten sonra kendi motorumla her şey daha güzel olacak yeterki şu ehliyeti alaım mont hariç tüm korumalar hazır bide anladım ki bu gün bana vites göstergeli motor lazım yoska aşağı yukarı oynarken onunla ben ne yapacağım belli olmaz .. bir iki üç dört gidiyorum ama dört üç iki bir olmuyor boşa alabiliyorum bunu söylemeyi unutmuşum bak
Ama o rüzgarı hissetmek var ya dünyalara bedel.
insan bi yerden sonra alışıyor işte bir iki üç dört derken yeter dedim ..
motoru honda twister ya da hysong 250 lik düşünürken karar verdim ki mondial 125agk bile olacak en azından hızlı gitmez fazla .yoksa insan bastıkça basası geliyor sanki bende bugün kadran devirmiş çok hızlı gitmiş gibi konuştum ama işte 80/90 vardı titan seri motor ben ne yapayım
İnşallah motorumu ve ehliyetimi alınca daha katılımcı ve paylaşımcı olacağım ..
öğreneceğim çok şey var ..
teşekkür ederim herşey için mt