Bayrampaşadan Mehmet-(cbf-250)
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar...ben bayrampaşadan Mehmet...inşaat teknikeriyim..1981 ist doğumluyum ...2008 nisan ayında bir gün; ben arabamda trafikteyken yanımdan gelip geçen O motorlu arkadaşları izlerken kanıma girdi bu iki teker olayı... ve ilk mondial 150 hs ile başladım sora; başka bir sitede öve öve bitirilemeyen yazıları okuduktan sonra gaza gelip oladığım ve 2 ay sonra sattığım bir tiger-250 ...şimdi ise sahip olduğum araç honda cbf-250...
herkeze selam...
Reklamlar
-
-
Hoşgeldin dostum. Şuan kullanmış olduğun cbf250 süper bi makine. Katılımcı olman dileği ile
-
Bir bakışla kanına giren motosiklet sevdasının ebedi olması deliği ile..
Hoş geldinn..
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
hoşgeldin övünmek gibi olmasın benimde motorum cbf 250 Honda hayat onda facebookta honda cbf 250 grubuma beklerim
-
-
Merhaba ve hoşgeldin Mehmet kardeşim
Motosiklet bir yaşam tarzı deriz hep ama senin gibi az ve öz insan anlayabiliyor bunu
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
-
kaniniza giren motosiklet tutkusu korumalarla butunlessin.....Hosgeldiniz
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
-
hoşgeldin mehmet kardeşim kalıcı ve katılımcı olman dileğimle
[B]Düş peşindeysen, [U]DÜŞ PEŞİME[/U][/B] :bounce:
-
teşekkürler arkadaşlar...hoşbulduk..
bendeki cbf-250 nin resimlerini "motosiklet resimleri" başlığının altına ekliyorum oradan görebilirsiniz...2006 da bir astam vardı 2 yılda onu modifiye etmiştim..şimdi anıları youtube da saklı o tutku yüzünden bir astra daha alacak kadar param gitmişti..başka bir paylaşım sitesinde arkadaşlar bunu zamanla yaşadılar... nisan 2008 de beni arabalardan komple vazgeçiren bir araç ile tanıştım..şimdide paylaşım sitesindeyim..hadi bakalım hayırlısı..
γ@píяєگگ@mí
Mehmet ERDOĞAN
-
meqana hoş geldın dostum,
bende g.o.paşadanım,
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
-
hoşgeldin abi.
bu kadar güzel kendini tanıtan üye ye çoktandır rastlamıyordum bu iyi oldu
Orgazma Dudak Büktürür
-
[COLOR="red"]bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri dolaşıyorsa orada güneş batıyor demektir.[/COLOR]
-
hoşgeldin mehmet iyi sürüşler dilerim )
-
Hoş geldin mehmet bende mehmet .........
BMW R27R69R80 en sonR1200GS
-
Mehmet kardeşim Hoş geldin.Hayırlı olsun. Bol Paylaşımlar. bende Mehmet. Memnun oldum
-
-
huceyn adlı üyeden alıntı
hoşgeldin abi.
bu kadar güzel kendini tanıtan üye ye çoktandır rastlamıyordum bu iyi oldu
EYWALLA
γ@píяєگگ@mí
Mehmet ERDOĞAN
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)