Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bu siteye yeni geldim..

REKLAM ALANI
    kivanckaplan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda XL650V Transalp '00
    Merhabalar. İsmim kıvanç. Müzisyenim. 10senedir sahnelerdeyim ve 5 senelik bir grubumuz var "velvet" taksimde çeşitli yerlerde sahne almaktayız.

Yaklaşık 4senedir motorlarla çok ilgilendim. Dergiler aldım. Eğitime katıldım. Şimdi biraz geç olsa da aralık ayında ehliyete yeni kavuşacağım 1000lerce kmden sonra i:

Başka bir siteye üyeydim ve aktif olarak takip etmekteydim. Bu sitede ise bulamadığım bazı bilgilere ulaşmak nedeniyle forumları takip ediyordum.

Şu an sadece asyanın 125t'sine biniyorum. Vitesli tecrübem de var.Fazla motor denemedim. gs500 ve ybr125 tecrübem var .Yakın zamanda tekrar maddi durumu toparlayarak enduro tarzı bir cihaz almayı düşünüyorum..

Bu siteye arkadaşım Morpheus sayesinde üye oldum. Kendisi bana yapılan geziler tanışma ve buluşma etkinliklerinden bahsetti. Bu diğer sitelerde olsa da burasının daha kapsamlı ve daha organize olduğuna, ve o eksik noktaları kapatacağına inanıyorum.. Hepinize merhaba diyorum..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    lancelot35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    virago 535 ,ybr 125
    doğru yerde olduğuna emin olabilirsin.çünki bende başak siteye üyeyim ama burada bulduğun arkadaşlığı başka yerde bulamadım.

Amca Hoşgeldin yaw... burası mükemmel bir site dostluk için ve buluşma için çok iyi ... Cumartesi Navizadeye bekliyoruz....

Peril - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hoşgeldin,
    emin ol aktiviteleri beğeneceksin..

trenox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var işte...
    hosgeldin.umarim istedigin cihaza kavusursun...

kivanckaplan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda XL650V Transalp '00
    Teşekkür ederim arkadaşlar. Hoşbuldum..Cumartesi nevzadeye gelmeye çalışacağım ama şu 1haftadır maalesef içemiyorum. Bir diş ağrısı ki sormayın 20 yaş dişi 30una girecek nerdeyse . antibiyotik alıyorum hafta içi çektiricem bir tanesini. Muhabbet ve tanışma ortamına gelicem gelirsem..

Bu arada enduro motor istiyorum ama her hafta karar değiştiriyorum..Mesela işin kolayına kaçıp direk 2004 xl200 alıyım diyorum(bu arada rengi beyaz olmalı ) Ama boyum 1.87 ve bana küçük hacimli ve küçük gelecek diyorum. F650 diyorum sonradan 95 civarı modelini sonra da 91 TA diyorum. Bu delilik bitmeyecek..Bugün de Morpheus un yeni er5 ini gördüm. gs500 tecrübesi olan benim için er5 te aynı tarz olsa sonuçta farklı geldi ona hasta oldum şimdi .. Neyse bir karar verecem sonuçta. Ha buarada tam korumalı ve kışın da motor kullanıyorum..

Motosikleti
    hyosung-aqulia250
    Merhaba Kıvanç hoşgeldin...

ve geçmiş olsun ahh o 20 yaş dişleri

aynı dertten bende müzdaribim ağrı geçince çekim işleri atılıyo ama sen sakın ihmal etme

Motor seçimi konusunda kafanın karışması normal ama öncelikle güven ve rahatlığını düşmelisin...malum hiçbir motor diğerine benzemiyor..araştırmanı iyi birşekilde yapıp karar vermeni tavsiye ederim(mümkün olduğunca yeni modellere bakmanı öneririm)

Motosikleti
    YAMAHA YZF600R THUNDERCAT
    kivanckaplan, hoşgeldin..
    [FONT="Arial Black"]:queen: :queen: :queen: ALLAH'A EMANET OLUN:queen: :queen: :queen: [/FONT]

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler