Alıntı efe150 adlı üyeden alıntı
tonic633 hoş geldin arkadaşım yazılarındanda anlaşılıyorki motora olan merağın kadar bir okadarda hıza merağın var, tabi motora binmek demek sadece hız yapmak demek değildir, 80 km hızlada gitsen 180 ilede gitsen gideceğin yere varırsın ancak bu iki ayrı örnek olarak verdiğim km'lerde kazalara tanık olursan o zaman aradaki farkı daha iyi görürsün, tabii herangi bir kazayı istemesekte sık sık duyuyoruz ve kendi başımızada gelebiliyor, allah kimsenin başına vermesin, çok degil budan sekiz saat kadar önce (belki formlarda dolaştıysan geçmiş olsunları görmüşündür) hastanede Şenol isminde motor kazası yüzünden yatan arkadaşımıza ziyarete gittim, (sonuç vahim) sol bacağı beş yerinden kırılmış ve beş ayrı ameliyat ile kırık bölgelere pilatin takılmış en az altı ay üzerine basamayacak, sol kolu iki yerden çatlak alçıya almışlar ve bu çektiği acıların hepsi biyana aileside başında dünyası kararmış gibi üzgün bir şekilde bekliyolardı ona nekadar geçmiş olsun desekte sadece gittiğimize memnun olur, acılarını hafifletebileceğimizi zannetmiyorum, onun için lütfen sende hız yerine, dikkatli ve sakin kullanmaya çalış, almak istediğin motor için şimdiden hayırlı olsun allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.

efe bu yorumun ve görüşün için gerçekten çok teş.ler düşünmeniz beni menun etti gerçektende şenol kardeşe çok büyük geçmiş olsun bilmiyordum allah yakınlarınada sabır versin efe kardeş sölediklerin çok güsel yanlız ne bilim işte bu bi gerçek ben hız meraklısıyım ve seviyorum buynu inkar edemem 180 km lik verdiğin bilgide de ayrıca çok haklısın ben hayatımda hata yaptığım çok şey oldu örnek ben bir boksörümde aynı zamanda boksörlüğünde şakası olmaz en ufacık darbede ve dikkatsizlikte ölüm var biliyorum ama bu motorla karşılaştırmaya gelmez çünkü motorun hiçbi şakası yok daha doğrusu hızın ama bende ne yapim o motorların sesini duymassam ölürüm işte ne yapim siz söleyin

çok teş.ler hepinize düşünmeniz gerçektende beni mutlu ediyor çok sağolun;)