merhaba bende yaklaşık bir senedir sürekli siteyi sessiz takip edenlerin motorcu kardeşliğini birliğini burda gördüm... hepinize cok teşekkürler. tanışıp görüşmekte cok isterim... bursa dan sertaç
16 j 1503 /dengesiz!
merhaba bende yaklaşık bir senedir sürekli siteyi sessiz takip edenlerin motorcu kardeşliğini birliğini burda gördüm... hepinize cok teşekkürler. tanışıp görüşmekte cok isterim... bursa dan sertaç
16 j 1503 /dengesiz!
dengesiz biri olduğun belli.lan üye olmak için bisene neyi bekledin.üşendinmi yoksa
şimdi sana hoşgeldin demeye dilim varmıyo,zaten benden çooooook önce buralardaymışsın.
ya neyse genede diyim hoşgeldin
1 sene Ne diyim geçte olsa aramıza katılıp merhaba demen güzel...Aramıza hoşgeldin
Hoşgeldin kardeşim...
herşey hazır olunca sadece gaza bas.
hoşgeldin dostum geç bile kalmışşın
yaşaşın motor kardeşliği
hoşgeldin aramıza (aktif üyeler arasına) dengesiz
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
hoşgeldinnn sennn
Yollarda Karşılaşırız Birgün Y.K.B.G.
dengesiz, Motorlanmayımı bekledin yoksa
Hoşgeldin aramıza
hoşgeldin
merhaba hoşgeldin evet bende bursadaki arkadaşlar bir gece toplanalım hakketden aslında soparcan toplamaya calısıyor bence ona katılmayı bir düşün pişman olmazsın sen deil yanlızca tüm bursadaki motorcular ben ancak yılbasından sonra sizlerle olabilirim işleerden dolayı
ewet haklısınız geç oldu ama güzel oldu vlad sadece okuyup geçiyordum ama artık burdayım ilginiz için teşekkürler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)