Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bende buradayım!?

REKLAM ALANI
    MrSandman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sattı
    Siteye üye olalı bir süre oldu aslında ama bu "tanışma faslından" haberim yoktu 1-2 mesajı okurken fark ettim böle bi durum olduğunu ve "o zaman bende tanıtayım kendimi!" dedim. Gerçi 1-2 postta kendimi tanıtır bişiler yazmıştım ama madem adet bu buraya da yazalım
    Adım Emrah, yaşım 23, Webmaster / Grafiker / Bilgi İşlem Uzmanı vb. meslekleri icra etmekteyim, Pendik te oturmaktayım. Kızıltoprak ta abimle beraber bir reklam ajansı işletiyoruz. Henüz 20 günlük bir motor kullanıcısıyım! Motorumu seçmemde bana en fazla yardımcı olan yer bu forum oldu o yüzden bir kaç aydır ayrılamıyorum burdan hergün burdayım.. Sizlerle buluşmak gezilere katılmak istiyorum lakin programı sıkışık bir adam (günde 16 saat ekrana bakan bir asosyal) olarak henüz buna vakit bulamadım.. En kısa zamanda yüzyüze görüşmek dileğiyle hepinize merhaba..
    Herşey yeniden yollarda olabilmek için...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    miya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pegasso
    aramıza hoşgeldin MrSandman

Sofuoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbr125
    Hoşgeldin MRsSandman.Aramızda yeni insaları görmek güzel birş ey.

Motosikleti
    hyosung-aqulia250
    Hoşgeldin Emrah

sereye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '08 Burgman 400 Siyah
    Hoşgeldiniz
    Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen

vlad1462 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bişeyler
    MrSandman hoşgeldin

yavuzk2004 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    selam

Motosikleti
    suzuki burgman 400
    çalışmak ii de bu kadarı bu yaşta bezdiri insanı arasıra kaldır başını dışarıya bak motorunla seni bekleyen güzel bi dünya ve bizler varız her zaman bekleriz aramıza tek şart kasksız çıkma yola
    hoş geldin aramıza
    YAŞAMAK BİR AĞAÇ GİBİ TEK VE HÜR...
    VE BİR ORMAN GİBİ KARDEŞÇESİNE...

MrSandman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sattı
    Kasksız mı? ASLA! Aslında buraya yazacaktım ama biraz bekleyeyim istedim çünkü birazdan anlatacağım sebepten pek bişi hatırlamıyorum.. Bayramdan önceki Cuma günü Kızıltopraktan Kadıköye bir çıktı almak için giderken yolda bir kaza geçirdim.. Ve son bir haftadır kaskıma bakıp bakıp eğer takmamış olsaydım ne halde olurdum diye düşüne düşüne bir hal oldum.. Muhtemelen dünyanın tüm estetikçileri bir araya gelseydi beni bir insana benzetemezdi tekrar Bütün korumalarımdan(dizlik dahil) bir tek hava sıcak diye eldivenimi takmadığımdan sadece elimde bir kaç sıyrıkla atlattığım bu kazada kafamı kaldırıma çarptım ve ertesi sabah uyandığımda tüm Cuma günü gitmişti.. Neden yada nasıl bilmiyorum ama hafıza kaybı yaşadım.. Kazayı ve ona dair olan hiçbirşeyi (kaza sonrası dahil) hiçbirşeyi hatırlamıyorum.. O yüzden değil kasksız artık eldivensiz bile binmem motora isterse yaz ortası sıcağı olsun! Belkide böylesi daha iyi çünkü şayet hatırlasaydım tekrar motora binemezdim muhtemel ve böyle güzel birşeyden 20 gün sonra uzak kalmak inanın çok zor.. Şuan motorumu tamir etsemde tekrar binsem diye gün sayıyorum resmen
    Çalışmak benim için bir tercihten ziyade zorunluluk çünkü hayatta kazandığım herşeyi kendim kazandım! Bu bir insana onur versede zaten zor olan hayatı daha da dayanılmaz kılıyor.. Ama bu olmasada çalışmak birazda benim tercihim (yani asosyal olmak) çünkü bir humanist olarak hayatta insanlardan çok yara aldım.. Bu yüzden kendi yalnızlığımı tercih ettim çünkü böyleyken sadece ve sadece kendi hatalarımın bedelini ödüyorum..

Hay allah gece gece kaptırdım yine..

Hepinize çok teşekkür ederim.. Çok çok hoşbuldum
    Herşey yeniden yollarda olabilmek için...

MeTaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Artık Yok ama Olacak ...
    MrSandman, hoşgeldin kardeş ...
    Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.

Motosikleti
    YAMAHA YZF600R THUNDERCAT
    MrSandman, hoşgeldin..
    [FONT="Arial Black"]:queen: :queen: :queen: ALLAH'A EMANET OLUN:queen: :queen: :queen: [/FONT]

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler