Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

hellooo

REKLAM ALANI
    cemmm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    heyyoo..............
    selam herkese...................
    baktim we gordumki bikac kisi daha var benim gibi motosiklet hakkinda hicbise bilmeyen ve buraya ogrenmeye gelmis olan, ama emin olun ben en kotu ve bisey bilmeyenim! ama motosikletlere bayiliyorum, kessinlikle benimde bi motorum olucak!!! bikac bilgi istiyorum... bu konuda kara cahilim... insallah digerlerine ettiginiz gibi banada yardim edersiiniz...
    mesela sohbet forumuna bikac topic acabilirm beni mazur gorun

neyse bu kadar yeter heralde,gorusuruz sora isalla bikmassinis benden ve sorularimdan...

ha birde su ehliyet konusunda bana yardimci olabilirmisiniz... yani sanssizligim: etrafimda kimsenin motosikletle ilgilenmemesi yani dolyisiyla etrafimda hic moto yok yani bi tecrubem bile yok... herkez araba derdinde... araba modifiyesi falan... yani mesela ben ehliyet almadan once bi tecrube edinmek isterimki ehliyette surus sinavinda cuvallamayayim dimi... boyle motosiklet kiralayabileceim ucuz yerler varmi? yada baska bi alternatif?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    vlad1462 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bişeyler
    hoşgeldin
    bende henüz kullanmadım,ama teorik olarak kullanmayı biliyorum.bana motoru verecek bi saf bulursam hemen atlıycamda.benimde çevremde motor olmadığı için kullanma fırsatı bulamadım.
    ama şöyle günlük motor kiralayan,hırpalanmaya müsait motor bulursam onlarla başlamayı düşünüyorum.başka çare yok

Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    cemmm, hoşgeldin... Neredensin,kimsin,ne iş yaparsın,başka işin gücün yok mu da burada dolanıyon ? Biraz daha bahsetseydin ya dostum kendinden

Motosikleti
    ercüment erdun,benim kIrmIzI JInlun 250cc metal kIsragIm,oglumun 200 cc lIk yaban keçIsI sky team
    cemmm kardeşim hoş geldin
    burda herşeyi öğrenirsin merak etme

'e hoşgeldin

vasox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    : hoşgeldin biraz kendini anlat nerelisin kimsin. forrap..arkadaşım dogru söylüyor tekrar hoşgeldin

powerbyaydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki gsr600 2009
    aramıza hoşgeldin
    ERASER WİLL COME BACK

Motosikleti
    hyosung-aqulia250
    Hoşgeldin cemm yanlız önemli bir nokta ki ehliyet sınavlarında yazılı sonrasında eğitim veriliyor yani moto kiralamana gerek yok ki tehlikelide

bu sebeple madem isteğin var bir an önce bir ehliyet kursuna yazılmanı tavsiye ederim

şimdiden bol şanslar

MeTaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Artık Yok ama Olacak ...
    cemmm, hoşgeldin. Bilgi paylaşmak içindir ve paylaştıkça çoğalır. Ben ve buradaki birçok motorize kardeşimde benimle aynı fikri paylaştığı için kısa zamanda birşeyler öğreneceğine eminim ...
    Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler