merhaba arkadaşlar ben istanbulda kaan 21 yaşındayım
bu zamana kadar hiç motorum olmadı ama her zaman hayallerimin en üst noktasındadır ......
tekrar herkese merhaba . . . . . . .
merhaba arkadaşlar ben istanbulda kaan 21 yaşındayım
bu zamana kadar hiç motorum olmadı ama her zaman hayallerimin en üst noktasındadır ......
tekrar herkese merhaba . . . . . . .
Tehlikeli olan MOTOR değil yanlış motorcudur......
forever 1000rr son karar
Aynaya bak ve gördüğün şeyden gurur duy, çünkü sen bir Fenerbahçelisin ve gurur senin doğum hakkın . . . . . . .
Merhaba dostum.Hoş geldin.
aramıza hoşgeldin
ERASER WİLL COME BACK
sağolun arkadaşlar teşekkür ederim
ama bu sitede yeni gelenlere böle ilgisiz ve samimiyetsiz davranıyolar galiba
forever 1000rr son karar
Aynaya bak ve gördüğün şeyden gurur duy, çünkü sen bir Fenerbahçelisin ve gurur senin doğum hakkın . . . . . . .
orcunkaan, hoşgeldin öncelikle
Bayram rehaveti var biraz tabi herkez daha yeni pc başına geçiyor ilerleyen zamanlarda sitedeki samimi ve sıcak atmosfere kendini kaptırıp doğru adreste olduğunu anlayacaksın
GÖZLERDE YAŞ YOKSA RUH GÖKKUŞAĞINA SAHİP OLAMAZ
orcunkaan, hoşgeldin. İmzana dikkat ettimde, 1000RR kolay zaptedilecek bir alet değil bence maximum bir ER-5 le falan başlasaydın, en azından sakat kalırsın ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
teşekkür ederim ilgin için inşallah dediğin gibi olur
başka topic lerde görüşmek üzere
forever 1000rr son karar
motorum yok dedim kardeşim motor kullanmadım demedim
hatta çok yakın bir arkadaşımın da er5 i var
forever 1000rr son karar
hoşgeldin orcunkaan !!
inşallah gönlündeki motora kısa zamanda kavuşursun.. benim 10 seneye yakın beklemem gerekti ilk motorum için ayıptır söölemesi
hoşgeldin Orcunkaan.oLur oda oLur sabır meseLesi herşey
hoşgeldin umarım bir gün sende gönlüne göre bir motora sahip olursun
hoşgeldin en yakın zamanda rüyalarının motoruna kavuşman dileğiyle benimde gönlümde rr yatıyodu şimdilik cbr 600 işallah seneye
[FONT="Comic Sans MS"][B][U][COLOR="Red"][SIZE="2"]ZEKİ ÇEVİK VE AHLAKSIZIM[/SIZE][/COLOR][/U][/B][/FONT]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)