hayırlısı dıorm baska bısı demıormmmm arkadasım rola gel elını belıme dola
hayırlısı dıorm baska bısı demıormmmm arkadasım rola gel elını belıme dola
kamyoncu 01 DM 231 dm nın acılımını bılenler vardır ;)
bursa seni bozar olum Ğ
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Bursa MT'ye yazık oldu iyi bir il grubuydu.
Hayırlı olsun
ne kotulugumu gordun mod elınt:D:D
evet cok sanatsal fotograflardı deılmı ?:D
Hoşgeldin ghulüm. Ama biz ıslattık bile di mi
- = Riders On The Storm = -
sayın mck bursadaysanız beni nasıl gördünüz cuma günü?eğer görmediysen rola neden bu kadar yalancı
sana bursa da başarılı ve mutlu bi hayat diliyorum.inş herşey dilediğin gibi olur!
Drift Religion
arkıdısım persembe cuma gunu ıstanbulda toplantı vardı ve ben ıstanbuldaydım cuma aksamı bursaya donerken gordum saat 19 sıralarındaydı snırım arabadakı arkadaslarda dedıkı bole serserı gıbı gıdıorlar sonrda kaza yapıorlar dedı bende o serserı kılıklı kıbar cocuk benm arkadasım dedım aslında o bole bırı deıldır ama kanında bıraz yumusaklık var o yuzden bole seler yapıor dedım normalde yapmaz dedım ıyı demsımıyımmmm
iyi demişsinde olm kanında yumuşaklık olanlar sizin gibi kullanıyo orda bi yalnışlık varbenimki deli sürüşü
Drift Religion
pardon canmm delı derken o benm adım olduguna gore o surusde benım surusum olamaz deılmı saten halıs abı nasıl kullandıgımı gormus o yuzden artık motor vermem sana dıor:D:D
hoşgeldin bursamıza buluşmalara bekleriz her zaman tabi bursa mt forumunuda
höyt len adam oraya calışmaya gitti buluşmadan buluşmaya gezmeye degil patronun arkadaşı dediysek o kadarda degil kirizvar var o yüzden 5 kişilik calışcak onu bursaya gönderdik 5 lişiyi işten cıkardık
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
patron senın ıcın rahat etsın satn motor yok yarın bu arada ben ıstanbula gelıormsum araba yerıne f800 yu de versen olur yane:D:D
emre uygun Arh+ tekeskkur edıorm hosbulduk suan bu gusel satırlarımı yazmam ıcın bana laptopunu verdıgın ıcınde ayrıca tesekkur edıorm suan neden bana bole pıs pıs baktıgını anlamıs deılım tmam anladım dıslerını yenı fırcalmassn o zıppoyla fazla oynama gazı bıter bu arada ıctıgın cay ıcın de afıyet olsn
yok sana f800 4 tekerli var senide cakma motorcu yapcaz
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
abi ben sana benim beati veririm bursada bos wer f800 i
patron tamam motor olmasın ama lutfen bana cakma ımama taktıgımz lakapları takmayalım sonra eran kendını nımetten sanack:D:D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)