tekrardan hoşgeldin arkadaşım...
tekrardan hoşgeldin arkadaşım...
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
hosbulduk
aramıza tekrar hoşgeldin.kayseriye slmlar...çok sevdiğim bi dostum(kardeşim)de kayseride okuor.oda senin gibi motora çok meraklı ama ne yazıkki henüz bi motoru olamadıı...
olur olur merak etme.. zaten o zevki bi kere tattıysan peşi gelior mutlaka.bugün olmazsa yarın olur ....
aman allah kazaadan beladan uzak tutsun. ben ilk yaptığım kazadan sonra 7 8 ay motora binememiştim.aklıma geldikçe irkiliyordum.. biz en iyisi hayırlısıyla binelim
bencede sadece motor için değil hersey için hayırlısını istemek gerek ki hayırlısı nı istiyip dua ettikten sonra allah elleri bos cevirmez bunu biliyoruz biz buna inanıo ve dua edip sabırla beklioruz
bana tır carpıo du bi kere babam duysa .........ama solemedim de pek korktum altıma edecek karda korktum
dilberim yoksa sen ehliyetsiz motormu kullanıyorsun?!!!!!
O KASKI Hemen Kafana Geçir.......
hoşgeldin ...
hoşgeldin aynı yaştayız burda iyi vakit geçireceğinden eminim .
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
tesekkür ederim inşallah geciririm
canım çook sıkılıo yhaa çok bunaldım ağlamak istiorum ama ağlayamıyorum içimde anlamını bilmediğim bi sıkıntı var ki nefret ediorm hiçbişey anlamlı gelmio cidden cok sıkıldım nie bilmiyorum hastalara fıkra bile anlatamadım onlarda farketti birşey olduğunu içimdeki anlamsız karanlık beni öldürecek bunu size solemek istedim nie bilmiorum canım sıkılıo yhaa
kimse de yazdıklarıma tek kelime yzmıo cvp bile vermio
benim de canım sıkılıyo ne tesadüf havadandır. geçer... hele bi kar yağsa hertaraf bembeyaz olsa canının sıkıntııs geçer.. bide çık erciyese kayakla kay. sucuk ekmek ye. bişeyciğin kalmaz
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
MTailesine tekrardan Hoşgeldin..........
inşallah bana cvp verdiğin için tesekkür ederim allah razı olsunok yerim
amin allah kaza bela vermesin inşallah bende hastasıyım motorun
tesekkur ederim hos bulduk avatarın harika duruyo ben burdayım diyo sarı lacivert bende burdayım dio
hoşgeldin. cimbomlusun dur inşallah
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)