Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

selamsss

REKLAM ALANI
    bboy_iced - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki zx6r
    Merhaba dostlarım
    yaklaşık 4 aydır bu siteyi takip etmekteyim ancak bugüne kısmetmiş selamlaşmak. Benimde rüyalarımı süsler yıllardır bir race sahip olmak ama daha 125 in üstüne çıkamadım ama sabır göstermek en güzeli.
    Emeklemeden yürünmez ben istanbuldanım bu arada eski bir break dance cı olduğum için nickimde o zamanlardan benim yanımda geldi.
    hepinizi sevgi ile selamlarım .

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Aramıza HOŞGELDİN...

Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bboy_iced, aramıza hoşgeldin dostum 4 ay çok uzun bi süre dostum ya neden daha önce katılmadın aramıza 4 ay sadece seyrettin Bu arada benim nickimdeki forrap teki yani anlamda hiphop kültüründen geliyor ''rap için'',''rape'' anlamında bilirsin işte benimde alanım rap yani aynı kültürü benimseyen insanlarız...Bu arada neden eski bir break dance çıyım dedin artık yapmıyorum deme sakın bana Tekrar hoşgeldin adamım

Motosikleti
    Kawasaki zx6r
    Dostum evet malesef iş yoğunluğumdan bırakmak zorunda kaldım.Daha doğusu bir seçim yapmak zorunda kaldım. Çünkü break dance çok zaman isteyen özveri isteyen bir dans günde en az 4 saat antremen yapmak lazım kaldıki benim bazen uyumaya sadece o kadar vaktim kalıyo.Aslında çok sıkı bir breakerdım ama yaşamak için ve (600 rr almak için) para lazım dostum. Ama hala bir yanım ah ah keşke diyo.Neyse hoşbulduk.Bu sitedeki dostluk ve kardeşlik inanılmaz güzel ve ortak nokta mız özgürlük bundan sonra aranızdayım Herkese İyi Bayramlar

Motosikleti
    hyosung-aqulia250
    hoşgeldin bboy_iced umarım hayallerinin motoruna en kısa zamanda kavuşursun

powerbyaydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki gsr600 2009
    aramıza hoşgeldin
    sağlam adımlarla büyümek en güzeli
    ERASER WİLL COME BACK

Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bboy_iced, seni inan bana çok iyi anlıyorum dostum sanki beni anlattın...Benim dediğim gibi ilgi alanım rap ve durum aynı senin dediğin gibi uyumak için bile en fazla 3-4 saatim oluyor ve benimde senin gibi çalışıp para kazanmam lazım...Ama genede inan bana hiç bir gün bile içimdeki bu tutku azalmadı aksine git gide artıyor.Hiç vaktim olmasada tuvalette işerken bile söz yazmaktan içimden gelenleri rapimle anlatmaktan kendimi alamıyorum.Bilirsin dostum hiphop farklı bi kültürdür ya onu yaşarsın yada ondan uzak...Eğer içinde küçük bi kıpırtı bile varsa sakın bırakma derim çünkü dünya üzerindeki hiç bir şey seni dans ettiğin andaki gibi mutlu edemiycek belkide...Benim demek istediğim ne sen benim ortamımı nede ben senin ortamını,yaşama koşullarını bilmiyoruz ama ortada bi gerçek var ki ne için olursa olsun mutlu olduğun,mutlu olabileceğin şeyi yapmalısın...Motosiklet benim için çok önemli ama hiphop kültürünün yeri ap ayrı onun yokluğunu düşünmek bile derin bir boşluğa sürüklüyor beni...Bilmem anlatabildim mi adamım.

Motosikleti
    Kawasaki zx6r
    Ya beni yanlış anlamışsın tweety 81 hedefimdeki motorum 600 rr şu an 125 den yukarı binmiyorum o seviyeye geldiğime inanmıyorum. Ama zamanı gelince oda o lacak. Daha önce grubum vardı hatta onlar hala dans ediyor. Kıng Steps. Enson 23 nisan taksim kapışmasına gitmiştik.Aslında 6 ay falan oluyo dansı bırakalı.5 sene ardından forrap adamım hip hop ı kesinlikle bırakmadım.Bırakmamda dediğin gibi çok büyük bir kültür dür.Sert insanların yaşama çelme takmak isteyecek uçurumun kenarındayken bile hayata gıcıklık olsun diye sırıtacak insanlara aittir. Motor tutkusu ile hiphop tabiki farklı ama özünde aynı. Özgürlük hayatla içiçelik ve yaşama sert bir bakış . İkiside aynı. Bende bi ara style yapıyordum söz yazdım hemde sert sözler hiphopa devam ama ben sadece dansı bıraktım fakat bu konuda isteyen herkese yardımcı olurum ilgilenenlere yeni başlayanlara hareketleri anlatır püf noktalarını söylerim. Çünkü arkamızdan birileri devam etsinki bizde birgün Beattle lara Ülkemiz adına katılalım. Bu kültürü yaşatalım.

Bir kelebeğin ömrü kadar mutluluk yeter kimisine yetmez dünya toz pembe gibi gelene ölmeyecek gibi yaşamını sürene alnı ak sırtı pek karnı tok şükretmek lüksü aramamak zor gelir masuma yerleri karalamamak yasaklanan kapıları aralamamak. (ceza)

freedom34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bboy_iced, HOŞGELDİN!!

Motosikleti
    Kawasaki zx6r
    Teşekkür ederim freedom34 saygılarımla

miya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pegasso
    hoşgeldin bboy-iced

Motosikleti
    Kawasaki zx6r
    Teşekkür ederim Miya hoşbulduk

sereye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '08 Burgman 400 Siyah
    bboy_iced Hoşgeldiniz.

Anlaşılan o ki site sizinle daha bir şenlenecek. Oğlum da hip hop türü şeylere merak saldı.
    Bizim buralarda yaygın olmadığı için frenleme yapıyorum, belki de hatalıyım.
    Kıyafetler, takılar, ... ŞU AN bir baba için hayır diyor bu konuya. Düşüncenizden istifade edeceğim.
    Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen

Forumdan Uzaklaştırıldı
    hosgeldın aramıza dostumm

MeTaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Artık Yok ama Olacak ...
    bboy_iced, hoşgeldin ...
    Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.

GRKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Jinlun 150-5
    Hoş geldin cbr 600 rr hoş bir makina ben de isterim bir de suzuki vz 1600' üm olsun bir de honda trasnalp' im olsun.
    Bir gün herkes Motosiklete binecek...!

Motosikleti
    Kawasaki zx6r
    Hepinize Çok Teşekkür Ederim sereye kesinlikle oğlunu firenleme çünkü emin ol sağda solda kahveye gitmesinden, serseri adamlara takılmasından (bunları tüm genç arkadaşlar için söylüyorum) sa böyle yada buna benzer hobilerle uğraşmalı gençler. hele break dance başarma hazzını doyasıya yaşayabildiğin vücudunu terbiye edip kuvvetlendirdiğin ve en önemlisi inanılmaz estetik bir dans biçimi. Ben her insanın en az bir hobisi olmalı derim en azından hobi olarak bakıldığında.(aslında hiphop da motorsiklet gibi bir kültürü bir yaşam tarzını anlatır.Benim için bir yaşam tarzı) Sanatın hangi dalı olursa olsun herkesin bir yeteneği vardır. Sende oğlunun yeteneklerini frenlemek yerine açığa çıkmasına yardımcı ol. Böylece ileride keşke demesin. Boşuna dememişler GRKN Honda Hayat Onda. Hepinize Saygılar

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler