selam kerkeze bende aranıza yeni katıldım umarım çok şey öğrenir çok şey paylaşırız
Henüz motorum yok ama şubat gibi geliyorrrrr...
selam kerkeze bende aranıza yeni katıldım umarım çok şey öğrenir çok şey paylaşırız
Henüz motorum yok ama şubat gibi geliyorrrrr...
aramıza hoşgeldin! umarım en kısa zamanda kawuşursun motoruna!
Drift Religion
hoşgeldinnn.....
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
aramıza hoş geldin
tanıtsaydın kendini biraz ..
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
Aramıza hoş geldin Şubat ayında gelecek motorundan ve biraz kendınden bahsedersen tanışmamız daha yapıcı olur gibime geliyor
Tekrardan hoşgeldiniz....
Her akşam yatmadan önce Tanri' ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanri'nin çalişma tarzinin bu olmadiğini anladim. Ertesi gün gittim ve kendime yeni bir bisiklet çaldim ve her akşam yatmadan önce Tanri'ya günahlarimi affetmesi için dua ettim...
Aramıza hoşgeldin ; kalıcı olman dileği ile !
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
o zaman
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
hoş geldin
hoşgeldiniz,
bir an önce motorunuza kavuşmanız dileğiyle
hoşgeldin
arkadaşlar hepinize teşekkür ederim hoşbulduk
aranızda olmak gerçekten güzel
benim bu motor sevdam çocukluktan beri gelen deli bi sevda. ama malesef bugüne kadar aile baskısından motor alamadım. ama artık tak etti ve şubatta alıyorum kısmetse. ehliyete geçen pazar girdim ve geçtim zaten motor kullanıyordum ama ehliyetim yoktu bu tabiki yanlış ama ööle uzun süreler kullanmadım. kuzenimin lifan 250cc si var ona takıldım.
artık kendi 600cc mi alınca resimleri de eklerim buraya
neden 600cc?
ne zamandır motosiklet kullandığını bilmiyorum; ehliyetim yokken kullandım ama uzun süre değil demişsin...
bu sebepten sordum 600cc sence başlangıç motorumu? ayrıca kaç yaşındasın? ne iş yaparsın? biraz bahset ki iyiiiiice tanışalım
Mt ailesine Hoşgeldin.Hadi şimdiden hayırlısı olsun umarım kısa zamanda motorunu alırsın.
Hayırlısıyla Motoruna kavuşursun.Hoş Geldin..
aramıza hoş geldin arkadaşım kalıcı olman dileğiyle...
[B][I][COLOR="Magenta"]I've become so numb , i cant feeL you theree.. [/COLOR][/I][/B]::xblink::::comico::
Hoşgeldin arkadaşım.Şubat'a kadar bekleyeceksen fuarıda gez bence.Daha fazla seçenek ve daha uygun alım koşullarına ulaşabilirsin.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
herkeze tekrar tşk
30 yaşında ihracat ile uğraşıyorum. Ayberk yaklaşık 5-6 senedir motor üstündeyim 16-17 yaşındayken 80c simson 4 vitesliydi onunla takılırdık. arkadaşımın motoruydu ve motordan inmezdik. tabi o satınca daha binemedik. şimdilerde ve son 5-6 senedir kuzenimin motoryla takılıyoruz (250cc). geçen sene yazın 250cc lifan aldı bu arada. maddi durumu buna müsaade ettiği için. ben artık kendi motorumu alyım istiyorum. 600cc tercih sebebim çünkü bu makinalara hastayım.bana göre uygun
Merhaba ;
Aramıza hoşgeldiniz...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)