Bayan motosikletciler tanışalım lütfen...
Reklamlar
-
Bu sitede elbetteki bayan motosiklet tutkunları da vardır...evet sevgili bayanlar hadi tanışalım...
Bir dişi olarak burada yanlız olmadığımı bilmek istiyorum...
Sevgiyle kalın...
Reklamlar
-
Selam geheimnis, ben de Hıdırım ile o dediğindenim sanırım
Selam olsun sana ve tüm bayan motorcu arkadaşlarıma
-
Süper...sevindim tanıştığıma...
-
hoşgeldin....
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
Valla bayanlar sizleri aramızda görmekten mutluluk duyuyoruz iyiki buradada siz varsınız hayatın her yerinde sizler oldunuzmu bence dünyada problem kalmıcak
[B][I]DENGESİZ MOTORA BİNMEK ORGANLARINI BAĞIŞLAMAK DEMEKTİR...[/I][/B]
-
-
tek dişi kalmış canavar
hoşgeldin.
-
eee sadece bukadarmı kız var
-
-
Moderatör
MT Site yönetimi uyarı mesajı. |
|
Uyarı Sebebi: konu dışına çıkan mesajlar silinmiştir. |
|
|
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
-
ninjet nickli arkadasımız ve bende sanırım bu gruptanız
[COLOR="Red"][B]Başının değeri ne ise kaskının ki de odur.!![/B][/COLOR]
-
bayan motorcular olmalı sayıları artmalıki insanlar bilmeli bir bayanında motor kullandığını ve aklının her zaman köşesinde acaba bayanmı diye bir soru kalmalı böylece daha dikkatli sürerler 4 teker sahipleri
-
bunun bayı bayanı olamaz ki.. 4 teker kullanıcıları 2 teker kullanıcılarına karsı daha dikkatli olmalı bence her zaman.. bay veya bayan o 2 tekerin üstünde ki herşeyden önce bi can..
[COLOR="Red"][B]Başının değeri ne ise kaskının ki de odur.!![/B][/COLOR]
-
Süper Moderatör
Kişisel uyarımdır, yeni üye arkadaşımız alınmasın ama böyle bir başlığı açan kişinin zaman içinde kız kıza muhabbet bahanesi ile önce özel mesajda samimiyeti arttırması sonra msn adresinden bunu devam ettirme isteği ile hanım üyelerimizin msn adreslerini alması ve bu adresleri daha sonra kötü niyetli olarak bazı saçma sitelerde başkalarına dağıtması daha önce forumlarda karşılanan bir olaydır.
Başlığı açan üyemizin affına sığınarak böyle bir uyarıyı yapmayı uygun gördüm, saygılarımla.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
aramıza h.q arkadaşım kalıcı olman dileğiyle
[B][I][COLOR="Magenta"]I've become so numb , i cant feeL you theree.. [/COLOR][/I][/B]::xblink::::comico::
-
bir BAY motosiketçi olaraktan hoşgeldiniz diyorum
BAŞKALARINI SIK SIK AFFEDİN, AMA KENDİNİZİ ASLA
-
-
motosiklette oldugunuz surece hic sorun yok ama nolur araba kullanmayin
hosgeldin
-
Eyong adlı üyeden alıntı
Kişisel uyarımdır, yeni üye arkadaşımız alınmasın ama böyle bir başlığı açan kişinin zaman içinde kız kıza muhabbet bahanesi ile önce özel mesajda samimiyeti arttırması sonra msn adresinden bunu devam ettirme isteği ile hanım üyelerimizin msn adreslerini alması ve bu adresleri daha sonra kötü niyetli olarak bazı saçma sitelerde başkalarına dağıtması daha önce forumlarda karşılanan bir olaydır.
Başlığı açan üyemizin affına sığınarak böyle bir uyarıyı yapmayı uygun gördüm, saygılarımla.
aynen ;)
-
Belçikadan selamlar...
Şu an motorsuzum gerçi ama pembişimle İstanbul sokaklarında az cirit atmadım zamanında
Ayrıca...ÖNYARGIYA SON,BEYLER!!!
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)