hoşgeldin
walla idealimdeki tablo olmuşsunuz baba - oğul.. ama Allah kısmet ederse ben baba - kız olayına girmek niyetindeyim
hoşgeldin
walla idealimdeki tablo olmuşsunuz baba - oğul.. ama Allah kısmet ederse ben baba - kız olayına girmek niyetindeyim
hepinize t. ederim
saygılarımla.....
YAŞAMAK BİR AĞAÇ GİBİ TEK VE HÜR...
VE BİR ORMAN GİBİ KARDEŞÇESİNE...
ewet
[color=blue][b]Motorcu olmayan Birine[/b][/color],
[color=red][b]MOTORCU olmanın Bedelini[/b][/color]
[size=3]ANLATAMAZSIN[/size]
hoşgeldin doukan
aramıza hoşgeldin
ERASER WİLL COME BACK
Kardeşim hoşgeldin.Geç yazıyorum kusura bakma.Sen kafanı takma.Ben babanı ayartıcam motor konusunda Hoşgeldin yazım eç oldu kusura bakma.Biliyosun daha Çanakkaleden yeni döndük.Bi dahaki sefere artçımsın unutma
Baba oğul arasına girilmez ama sen yinede babanı dinle doukan hoşgeldin...!
Bir gün herkes Motosiklete binecek...!
doukan, Hoşgeldin ( )
Bütün gezilerde vardın zaten, çanakkele hariç , zamanı gelsin sen bir motorlan, biz bir çanakkale gezisi daha düzenleriz (zaten bir daha düzenlememiz gerekiyor dimi fuat abicim ! ) alt yapıyı hazırladık sen merak etme
Fuat abi ufaklığı ne zaman üye yapcan yaw ; çok güzel çince yazı yazıyor ve gitar kırıyor
İlk fırsatta görüşmek üzere doukan kendine çok iyi bak
doğukancım önce üniversite sonra ehliyet sonra en kıyak motor sana babandan koçum merak etme bana söz verdi
DOUKAN,
sen neden motor arıyorsun?
Baban bir tane yarış veya gezinti motoru alır, Burgman da sana kalır.
Ortalık da karışmaz inşallah.
Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen
doukan, hoşgeldin...
[FONT="Arial Black"]:queen: :queen: :queen: ALLAH'A EMANET OLUN:queen: :queen: :queen: [/FONT]
...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
doukan istanbuldaki yakışıklı kavalyem hoşgeldin
en kısa zamanda tekrar görüşmlek üzere
mete_han, abartma dostum, sorununu bu forumlara taşıycana özelden tartışın aranızdaki konuyu, ortalığı germeyelim...
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)